Реклама / Ads
267| 8489 |01.06.2011 ПОЛИТИКА

Св. Малинов: Сините гласове трябва да са там, където е мястото им, а не при ГЕРБ

.
Светослав Малинов
Не съм кандидат на Софиянски. След предварителните избори много хора ще видят политика от новото поколение, взел само позитивите от прехода, каза кандидатът на ДСБ. Аз съм се образовал по времето на прехода, нямам политически назначения, прибави той.
 

Някои партии се опитват да правят първични избори, други скандали, трети играят не по правилата
, обяви по ТВ 7 Светослав Малинов, кандидат за президент на ДСБ.

Да се променя данъчното законодателство, се искат 2/3 мнозинство; а бюджетът и данъчните закони са общ пакет; сега се предполага, че трябва да се променят правилата на играта по време на самата игра, продължи той по повод пакта за икономическа стабилност на Дянков. Не можем да фиксираме такова мнозинство за данъчните закони. Дянков инициира нещо, което обвързва следващи мнозинства и правителства и би ограничило свободата им, обясни Малинов. Общата цел - финансова стабилност - не бива да ни кара да се подвеждаме по погрешни средства; ако искат да помислят за задължителен дефицит, предложи той и определи предложението като нелепо.

В момента тече процедурата на първичните избори, те са отворени; всеки може да гласува, стига да има редовна лична карта. Искам да видя сините гласове там, където е мястото им, а не при ГЕРБ. След тях много хора ще видят политика от новото поколение, взел само позитивите от прехода, каза Малинов. Той искал хората да гласуват за кандидата, който им харесва.

Аз имам политически опит, който е само съизмерим, но вероятно и по-богат от моя конкурент Румен Христов, осведоми Малинов. Аз съм политик от новото поколение, образовал съм се по времето на прехода, нямам политически назначения, не съм бил във властта, изреди той. Не мога да бъда обвинявам за съмнителни действия, не съм бил нито осъждан, нито оправдаван; десницата има нужда от такъв кандидат сега, който може да се изправи срещу конкурентите и враговете си.

Аз не съм кандидат на г-н Софиянски; подходящо е, че той застава зад другия кандидат, за срам не искам да говоря, това са политически разлики, каза Малинов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 7110 |28.05.2011 Симеон: Политическият тон на предизборната кампания трябва да е умерен. . 56| 5818 |17.05.2011 Св. Малинов: Аз ще съм кандидатът за президент! . 7| 5277 |15.05.2011 Цв. Цветанов: Шенген трябва да бъде запазен . 20| 14802 |16.04.2011 С. Станишев: Президентът трябва да обединява нацията – имаме по-добри кандидати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads