Реклама / Ads
42| 8459 |18.08.2013 ПОЛИТИКА

Партията (на Вигенин и Миков) е права, дори и да лъже

.
Завинаги в сърцето...
“Няма решение за извозване на хора в столицата. Дойдоха хора от различни части на България. Те подкрепят правителството и то не от вчера, а от доста време. Искат да дойдат в столицата и да подкрепят правителството”.
 

Това заяви Михаил Миков, който присъства на официалната церемония за отбелязване на 110-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание в местността Петрова нива, Община Малко Търново.( Actualno.com)

“Аз съм в ръководството на БСП и не сме вземали решение за организиране на превозването на привържениците пред сградата на парламента. Не виждам причини за драматизиране, тъй като както едните граждани протестират, така и всеки друг български гражданин би трябвало да може да вземе решение да вземе автобуса и да дойде в столицата”, заяви Вигенин.

Министърът на външните работи присъства на официалната церемония за отбелязване на 110-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстаниe в местността „Петрова нива”. /БЛИЦ

И Миков и Вигенин казват истината, за да излъжат.

Абсолютно е сигурно, че НЯМА РЕШЕНИЕ на „Позитано” 20 за операцията с докарването на контрите с автобуси от провинцията, които да осигурят няколко часа мизансцен за мизерните сцени с платената провинциална любов към властта, противопоставена на столичния площаден сарказъм спрямо управляващите.

Никой и за миг не би повярвал, че конспираторите от задкулисието биха оставили писмено самопризнание за подобна срамотия.

Не оставиха документ, с който да бъде осъден техният Тодор Живков, свален пак от тях за целите на оцеляването им чрез мимикрия.

Не допуснаха да се появят досиетата на най-важните им агенти в периода, когато това щеше да има значение за мъждукащата българска демокрация.

Не позволиха да изтече уличаваща като за евентуален прокурорски интерес информация за огромния теч на „дружбата” им по трасето Москва-София-Белград под формата на контрабанда на горива и други суровини в нарушение на югоембаргото, с отчисленията от което си създадоха т.н. силови групировки- т.е. реорганизираха си престъпността в организирана такава.

Техният вожд Първанов, запитан дали случайно не е получил предизборен подарък от спонсор на кандидатпрезидентската му кампания под формата на мезонети ( записани проформа по нотариален акт на негово доверено лице от Перник), също отговори по подобен начин: не отрече конкретно, а само хрисимо препрати любопитстващите да четат официалните му твърдения за имотното му състояние (сякаш би декларирал официално един подкуп).

Всичките им досегашни безобразия винаги са се разминавали безнаказано- включително и при управлението на уж големия им противник Бойко Борисов.

Защо изведнъж трябва да очакваме да изоставят обичайната си тайнственост и да търсим доказателства за гадостите, извършени от тях, в специално изготвени документи за желаещите да ги разследват?

Някой да е виждал подписа на Хитлер под конкретните заповеди за масовите изтребления?

Няма и следа от нищо подобно от страна на неговия съветски двойник Сталин, погубил милиони свои сънародници само с мърдане на мустаците си пред вцепенените от страх изпълнители на волята му, които угоднически изпълнявали устните му указания.

Вигенин и Миков, лъжейки на висок глас, всъщност декламират отново онзи партиен постулат от комунистическата поезия, според който партията е права, дори и да греши.

Нещо повече, Миков и Вигенин надминават класиката в това отношение, постигайки нова висота с формулата: партията е права, когато лъже.

 

Иво Инджев

https://ivo.bg/

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 22422 |14.08.2013 Бинев и Симеонов – горчиво... . 79| 7268 |13.08.2013 ЕНП искала Борисов да остане само почетен председател в ГЕРБ . 24| 6530 |12.08.2013 Кадиев: Или актуализацията ще мине, или продължаваме напред . 87| 8040 |09.08.2013 Георги Първанов: Ветото е тежка политическа грешка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads