Реклама / Ads
106| 9586 |27.02.2012 ПОЛИТИКА

Р. Петков: На мижитурките и мишките казвам, че Първанов е доста нависоко

.
Румен Петков Източник: Булфото
През последните месеци има изключително брутална агресия срещу Г. Първанов, която говори за паника и страх, констатира социалистът. Той разкритикува протидействията на престъпността, която ескалирала сериозно. Бонусите ще сринат ГЕРБ.
 

През последните месеци има сериозна ескалация на престъпността. Има много видими следи, като случая Мирослава в Перник, убийствата, побоите, но са налице и невидими, сред които е битовата престъпност, кражбите страшно ексалират, констатира по БТВ депутатът от БСП Румен Петков. Като че ли привикнахме с палежите на коли, добави той.

Много шум, медиен заряд, междуинституционално замеряне, установи още той. Според Петков се подминавала статистиката на убийствата, за две години убийствата са поне два пъти повече, отколкото 4 години преди това. Това не бива да се крие от обществото, защото това е част от превенцията и е реален фактор.

Петков отказа да коментира случая Маргините - "по много причини". Коментарите нагнетяват напрежението и са съпричастни към отравяне на атмосферата, установи той.

Лидерство не се получава и не се връща, лидерът се доказва всеки ден, каза Петков за процесите в БСП. През последните месеци има изключително брутална агресия срещу Г. Първанов, която говори за паника и страх. Тя на последно място идвала от страна на БСП. Има груба, опростачена идея да бъде принизен Първанов. Искам да кажа на тези мижитурки и мишки, че Първанов е доста нависоко, каза Петков. Не се свеждат нещата само до две фигури, добави той и посочи, че в БСП имало сериозни млади хора. А преди това със смях съобщи, че не трябвало да се елиминира сериозен човек като Р. Овчаров.

Бонусите ще сринат ГЕРБ, добави още Петков. Аз дали поради глупост или по други причини не съм участвал в това. Не съм взел и една стотинка командировъчни, осведоми още той.

С премиера Сакскобургготски двамата бяхме край Женева и поканихме наследник на династията Романови да посети България, заключи Петков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 97| 15544 |18.02.2012 Р. Петков: Сергей даде лош знак, не покани Първанов . 81| 6854 |23.01.2012 Р. Петков: Първанов е алтернативата на Борисов . 36| 12142 |22.12.2011 Камен Петков: Волен Сидеров спаси Доган. Предатели, отвръща лидерът на „Атака” . 34| 5376 |09.11.2011 Р. Петков: Първанов ще даде на БСП нова енергия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads