Реклама / Ads
12| 9491 |21.03.2013 ПОЛИТИКА

Само любовта ще спаси изборите! И Коба...

.
Мир и любов...
Всички вкупом искат главата на проф. Михаил Константинов от „Информационно обслужване”. Добре, махнете го, щом това е най-големият проблем пред партиите, в което дълбоко се съмнявам.
 

Но не казвате кой да го замести. Искат се честни избори, но никой не казва как точно да стане тази работа. Е, добре, ще помогна с няколко идеи.  Ей, вие, от служебното, записвайте си, защото няма да повтарям.

Първата и най-важна крачка е на шефското място в „Информационно обслужване” да бъде върнат Азер Меликов. Революционен акт с национално и дори международно значение, като се има предвид шефската позиция на Станишев в ПЕС.

Ето какво е казал пред Валерия Велева през 2010 г. момъкът Меликов:


- Ти кога прегърна лявата идея?

- С лявата идея съм възпитан в семейството. Дядо ми и баба ми по майчина линия са били ремсисти, ходили са да повреждат имущество, предназначено за германците. В лявото ме привлича идеята за солидарността, за справедливостта, за толерантността, винаги съм се асоциирал и съм изпитвал огромна симпатия към по-слабите, към малцинството, към хората, които са лишени от нещо. Интересува ме любовта към чуждия, идеята за равен старт в живота.

- Откога се познаваш със Станишев?

- Със Станишев се запознах, когато отидох на “Позитано”, той беше току-що станал лидер на БСП (2001 година - б.а.).

- А кой те доведе в БСП?

- Кристиян Вигенин.

- Откъде тръгна мълвата за гей историята в средите на правителството и около Станишев? Защо и ти влезе в тази схема?

- Нямам спомени кога точно и защо е тръгнало. Аз не се смятам за толкова важен, че да бъда изкупителна жертва на правителството. Кой съм аз, че да опирам пешкира!? А факт е, че незаслужено ме направиха на маймуна. Но това идваше от среди вътре в партията. Тръгна година преди изборите и накрая вече по всички форуми се разнасяше тази велика глупост.

 

Както виждате, момчето отлично се ориентира кого и защо да прегръща. За левите идеи говоря, не за това, което си мислите...

 

Друг, който трябва да влезе в ръководството на „Информационно обслужване” е ген.о.р. Атанас Атанасов от ДСБ. Той вече е бил член на борда на фирмата и знае какво се прави там. Генералът е човек с десни убеждения и това ще внесе баланс, имайки предвид левия Меликов.

 

С познатия ентусиазъм към екипа ще се присъедини и проф. Стоян Денчев – ректор на Библиотекарския институт, бивш депутат от ДПС, вице президент на Мултигруп, агент на ДС с псевдоним Симеонов, както и член на ръководството на „Информационно обслужване”. Той вече даде знак, че проф. Константинов трябва е проблем. Нека отиде и го реши. А така и ДС ще има представител там, което е своего рода традиция вече.

 

Да бъде поканен и Бисер Боев, шеф на компанията на Иво Прокопиев „Икономедия”, който е бил прокурист на „Информационно обслужване”. Ще бъде доволен кръгът „Капитал”, а оттам и президентът Плевнелиев.

 

Лидерът на ДПС Лютви Местан също трябва да посочи свой човек за новото ръководство. Това може да са Йордан Цонев или Христо Бисеров. Дялани камъни, които ще изпълнят всяка негова заръка, преди още да я е издумал.

 

Както виждате, оформя се един прекрасен нов/стар екип на „Информационно обслужване”.

Ако и това не е достатъчно за спокойствието на гражданите, може да се направят още някои дребни нещица. Например да се извърши рокада в МВР и за министър да бъде върнат Румен Петков. Той и без това няма да е в депутатските листи, така че ще има време да се отдаде изцяло на работата по осигуряване на реда по изборите. Освен това няма да подслушва никого – не е такъв човек, нито ще се напива – долни клевети.

За главен секретар на МВР или шеф на ГДБОП, което си изберете, също има готов кандидат – Алексей Петров. Делото „Октопод” го отлагат непрекъснато, така че смелият спец по всичко, (той и доцент), ще може да оглави каквото му предложат. Вярно, че е малко обидно за него, защото се виждаше президент преди година, но както се казва, заради родината, ще преглътне този горчив хап. Освен това с Петков са стара дружба, ще се стиковат за нула време.

 

БСП и ДПС хвърлиха сянка и върху областните управители, че можело да мътят водата по изборте. Ами арестувайте ги, бе. Или ги въдворете в малки населени места, отстоящи най-малко на 200 км от градовете, където работят. Или ги вкарайте в мините – на мястото на стачкуващите миньори. Нека видят как се изкарва хляба.

 

Малко дълго се получи това изложение, но няма как – отечеството е в опасност. Служебното, да не забравите към „Информационно обслужване” да сформирате борд или съвет на протестиращите. Нещо като Информационно пролетно обслужване. Да не обидите хората, ей... Нали ако не бяха те, само в сънищата си щяхте да сте министри.Бъдете благодарни.

За още по-голяма сигурност и авторитет не е лошо да се извикат и „сини каски” от Косово. И без това се наливат с бира и гонят мацките през уикендите, що да не го правят тук два-три дена. Нека и нашите моми да изкарат нещо.

Така че всичко е в ръцете на служебния кабинет и на доблестните български политици, които временно са извън парламента. Временно.

 

Въпросът е какво да се прави с проф. Михаил Константинов. Проблемът е, че хем е професионалист, хем устата му голяма. Лоша работа. Не е демократично да го тикнат в затвора, а и българските магистрати не могат да действат с такава скорост. Май Петков и Петров ще трябва да се заемат. Те със сигурност помнят дълбоката мисъл на Коба: „Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы”.

 

Давам тези спасителни идеи на служебното правителство абсолютно безплатно, не защото много са ми симпатични, а от патриотични чувства.

Ето така ще имаме свободни и честни избори.

 

Севт III,

Тракийски цар


П.П. По мое време изборът изцяло зависеше от мен. Ролята на информационно обслужване изпълняваха глашатаят и палачът. Много съвестни момчета. Помня, веднъж ги спипали на калъп с Азер ..., пардон, с една азерка, но се оказа, че празнували 1 май и попрекалили с медовината... Простих им – трудещи се са все пак. Аз самият бях твърд последовател на свободните и преки избори. Един ден си избирах тъмнокожа наложница, друг път с дръпнати очи, след това девственица... Свободно ги избирах и никой не оспорваше личния ми вот. Е, царицата от време на време вдигаше гири, но като споменех за „информационното обслужване”, рязко се успокояваше. Разбираше от намек тази жена, честно ви казвам.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 121| 7917 |20.06.2012 Меглена Кунева: Моят поглед е насочен само и единствено към хората . 15| 10383 |24.05.2012 Ако в света живееха само 100 души (интересна характеристика на световното население) . 53| 19787 |30.12.2011 Проф. М. Константинов вещае: Ще има война; само тя вади от криза . 36| 12145 |22.12.2011 Камен Петков: Волен Сидеров спаси Доган. Предатели, отвръща лидерът на „Атака”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads