Реклама / Ads
50| 6608 |17.02.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Никой не е застрахован!

.
Волен Сидеров
Би било грешка Борисов да се раздели с Цветанов; достойните хора подават оставки, скандал има, обяви лидерът на Атака. Аз съдя Кр. Патрашкова за директни и откровени клевети, добави той.
 

От Атака работим в момента за спиране на новините на турски по БНТ и изместването им по регионалните центрове, това не е фобия или негативно отношение към хора, говорещи на друг език, а принцип, който се спазва в другите цивилизовани страни, обяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Идеята намирала разбиране, осведоми той.

Имам добри впечатления от г-н Цв. Йовчев, той положи много усилия да европеизира службата, подобри подбора на кадри; не е много уместно да се сменя сега ръководството, но така или иначе скандал има и отговорност се носи от най-висшестоящите. Така постъпват достойните хора, а председателството на ДАНС е в правомощията на премиера.

Никой не е застрахован, каза още Сидеров и напомни, че премиерът е обявил, че отговорността трябва да се носи и от ръководството на МВР. Но все пак би било грешка Борисов да се раздели с Цветанов, обобщи Сидеров.

Бедните момчета преди 1989 година от милиционеските училища ставаха еничари на системата
, а после им дадоха власт да правят каквото искат - това беше сбърканият преход, благодарение на който сега нямаме просперитет и средна класа, коментира Сидеров. Трябва да се види защо Атанасов, човекът на Костов, назначава Ал. Петров в службата - на практика излиза, че Петров е бил назначен там, за да шпионира израелското посолство, каза Сидеров и добави, че Петров сега го съдел заради това, за да станел по-интересен.

Аз съдя Кр. Патрашкова за директни и откровени клевети, тя е абсолютно подчинена и свързана с Ал. Петров, каза Сидеров и осведоми, че там стоели големи пари. Лидерът на Атака я съдел за лъжа, че си е купил скъп апартамент. Другата лъжа била, че е изоставил майка си - това са подли лъжи, не е коректно да намесваш възрастни хора, възмути се Сидеров.

Доста мръсна кампания ще има тази година и тя вече е започнала, прогнозира Сидеров и призова партиите да обявят по-рано кандидатурите си, за да намалят объркването на хората. не виждам яснота нито в ГЕРБ, нито у сините, нито в БСП, каза той. Дали Цветанов ще излезе или не, малко ще ми повлияе. Подкрепата в парламентарен план е друго нещо, поясни той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 5970 |05.02.2011 Волен Сидеров: Първанов разиграва фарс . 101| 8672 |26.01.2011 В. Сидеров: Костов си върна жеста на Първанов . 56| 8536 |10.01.2011 В. Сидеров: Трактора е политически таласъм . 50| 5726 |27.11.2010 Волен Сидеров: Сърбия не пуска българи в Босилеград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads