Реклама / Ads
40| 11793 |05.11.2013 ПОЛИТИКА

Тези май ще ги бесят

.
Едни го нарекоха „черен списък на неудобните”. Други са още по-откровени: „врагове на народа”. Роди се и израз „комисари на подмяната”. Всъщност става дума за изброени имена на журналисти, социолози и политици, които били срещу протестите и по този начин спъвали развитието на демокрацията в България.


Както сами се досещате, иде реч за някакви тъмни субекти, които копаят гроб на Родината и искат да катурнат всички съмнителни лица в него,  да ги заровят и да бучнат отгоре една голя-я-я-ма петолъчка. Много страшно.

Списъкът е анонимен, но се разпростраява сред протестърите като варицела в детска градина. Някои от активистите на Протестна мрежа се усетиха сравнително бързо и се разграничиха от активното мероприятие, спретнато от техни другари. А че става въпрос за активно мероприятие няма спор. Няма да е кой знае колко изненадващо, ако след ден-два протестърите "разкрият", че зад списъка всъщност стоят ДС, кръгът „Монтерей”, Делян Пеевски, внуци на бабички от Бузлуджа, олигарси, Мая Манолова, Ангел Джамбазки и др. хора и организации от графата „сволоч”. С две думи: гадни копИлета. Да ги избесиш им е малко.

 

Ето списъкът.

 

Въведение:

 „От самото начало на протестите, които изригнаха с назначението на Делян Пеевски на 14.06.2013г., беше пусната в ход координирана кампания за подмяна и делегитимация. Заданието е да бъдат подменени, изкривени, смазани, съсипани и отстранени не само протестиращите, но и тяхните искания и цели, които биха прекъснали току-що започналото окончателно завземане на държавата от така нареченото задкулисие. Същото задкулисие, което има марионетно правителство, марионетни партии, марионетен парламент, марионетен главен прокурор, марионетни медии и марионетни будни граждани, които да поведат активното мероприятие.

 

Тъй като тяхната роля за ситуацията в България и задълбочаващата се диктатура е изключително сериозна и вредна, ще изредим основните гаулайтери-комисари (поради национал-социалистическия характер на управлението). В този списък пропускаме за момента депутатите и министрите с изключение на един, университетски преподаватели и други, като вероятно те ще са обект на следващи публикации.

 

По азбучен ред:

 

Александър Симов - представя се за ляв журналист (редактор в официоза на БСП – Дума – бел.NO), автор на голям брой текстове с невярно и манипулативно съдържание.

 

Ангел Джамбазки - заместник председател на ВМРО, член на СОС от листите на ГЕРБ и ВМРО, участник в ксенофобски акции, както и в опити за нарушаване на гражданския мир, приближен до нацистки групировки. От 14-ти юни насам е активен участник в акциите на Николай Бареков.

 

Ангел Зафиров - зет на Андрей Райчев. Освен bgtatko, Зафиров е и движещата сила зад сайта foo.bg, създаден с единствената цел да разпространява невярна и манипулативна информация за участниците в юнските протести.

 

Ангел Славчев -  кандидат за депутат от „Българска лява коалиция“ в 2009 г. и на местните избори в 2011 г. и член до 2012г., национален координатор на младежкия клуб на движение “Русофили”, участва във фондация „Бузлуджа“, организатор на контрамитинги срещу демонтирането на ПСА в София. Известен и като “Че”, Славчев беше едно от лицата на т.нар. февруарски протести, а впоследствие официализира заплащането си, като стана водещ на предаване по ТВ7.

 

Андрей Вълчев - приближен до Сергей Станишев активист на БСП и участник в опита за погром над Софийския Университет.

 

Андрей Райчев - тъст на Ангел Зафиров, освен това милионер и социолог, активно работещ за запазване на властта в ръцете на бившата Държавна сигурност и избуялата от нея олигархия, от която е част и той самият. Собственик на огромни голф игрища.

 

Ани Алашка - ПР на БСК и Божидар Данев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Бел. Набива се на очи, че едни и същи хора са станали уж случайно “лица” на февруарските протести, а впоследствие се афишират като случайни граждани в защита на правителството на Орешарски, като се оказаха и приближени или членове на БСП. Съучастието им в нападението над СУ на 27.10.2013г. също е сигнал, че всяко едно от действията е част от по-широк план, организиран от едно и също място.

 

Бисер Миланов - известен като Петното, осъждан за тежки криминални престъпления, приближен до Антон Милтенов-Клюна, бивш шеф на наркоразпространението в русенския регион, лидер на гражданско сдружение “Свобода”, организира погроми и провокациите в протестите и един е от гражданите, допускани до министър председателя Орешарски и до вътрешния министър Йовчев.

 

Богомил Бонев - бивш министър на вътрешните работи, впоследствие активен участник в роенето на СДС и десницата. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Борис Цветков - депутат от БСП, професионален активист на партията и водач на опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния. (Още за участието на Борис Цветков – тук)

 

Борислав Цеков - миналият през НДСВ и Новото време Цеков е известен единствено със законовата поправка, която криминализира притежанието на еднократната доза наркотик за лична употреба. Членува в управителните органи на различни неправителствени организации, като в последно време финансирането им води към “Позитано” 20 и БСП.

 

Велислава Дърева - дългогодишен журналист с леви убеждения, който подходи изключително непрофесионално и си позволи да напише манипулатвини и неверни статии в полза на запазване на установилото се престъпно статукво.

 

Весислава Танчева - приближена до Алексей Петров. Собственик и автор в сайта afera.bg, чрез който разпространява изключително невярна и клеветническа информация.

 

Владимир Танев - агент “Спасов” от 6-ти отдел на ДС е бивш журналист и бивш съдружник на Васил Божков – Черепа във фирмата “МНД”. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Елена Кодинова - бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев.

 

Елена Маразова - дъщеря на кандидата на БСП за президент Иван Маразов. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Емил Кошлуков - бивш политик, служител на ТВ7, КТБ, Николай Бареков и Цветан Василев. Журналистиката, която прави е непрофесионална, но пък в полза на работодателите му.

 

Иван Бакалов - журналист, собственик на e-vestnik, който изненадващо за мнозина стана един от органите на про-правителствената пропаганда.

 

Калина Андролова - бивш колумнист и журналист, приближена до Любен Дилов, известна най-вече с расистката си статия-манифест “За циганите и д-р Менгеле”. Национал-социалистка, участник в манипулациите в полза на олигархичното статукво и руската доминация в България.

 

Калин Кирилов – приближен до БСП, служител в общинско предприятие Стопанисване и управление на общинската собственост в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

 

Катя Христова - известна като Вождесата. Ръководител на червените пенсионери и общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

 

Кеворк Кеворкян - агент Димитър от ДС. Обслужва интересите на олигархията и на организираната престъпност, приближен до Робърт Максуел, Огнян Дойнов, Христо Христов и Любен Гоцев.

Тези "неудобни" няма  да създават повече проблеми...

 

Кольо Колев - още един социолог, част от кръговете около БСП. Изключително активен в манипулативното изкривяване на истината, включително за обществените процеси и настроения към юнските протети.

 

Ленко Петканин - активист на младежкото БСП, близък до Кирил Добрев. Участник в опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния.

 

Любка Качакова - бивш заместник министър в пватилеството на НДСВ и ДПС, отстранена заради корупционни злоупотреби. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Любомир Кольовски – бивш журналист, отговорен секретар на разпуснатата през 1999 г. политическа партия “Гражданска инициатива”, която дублира името на автентичната организация Гражданска инициатива създадена от дисидента Собаджиев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

 

Любослава Русева - бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев.

 

Мария Пиргова – политолог, приближена до Жан Виденов и Христо Ковачки, съветник на Георги Първанов. В момента част от близкия кръг на Ахмед Доган. Майка на Достена Лаврен. Манипулира под прикритието на експертността.

 

Мирослава Кортенска - преподавател и изкуствовед. Участва като “гражданин” в манипулация и подмяна на фактите около протестите, както и това, което ги провокира. Съдена е за клевета.

 

Михаил Михайлов – известен като Шамара. Съдружник на осъдения за трафик на хора Иван Главчев – Ванко 1. Бивш член на ГЕРБ, понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

 

Николай Бареков - телевизионен водещ, известен с непрофесионалното и неетичното си поведение, най-често в полза на управляващи и сенчести бизнесмени. Кумец на Бойко Борисов, близък до Делян Пеевски и Цветан Василев, от лятото насам Бареков подготвя влизането си в политиката с антиевропейска платформа, подкрепяна от ВМРО и други ксенофобски организации. В момента организира скъпо струващо турне с неясно финансиране, както и фалшификат на “Града на истината”, станал известен като “Град на лъжата”.

 

Николай Михайлов - психиатър, който не успява да намери своето място в ДСБ. Поради тази причина активно участва в разрушаването на десницата. Представя се за политически анализатор.

 

Николай Николаев – представя се за студент, всъщност е общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

 

Нина Гергова - гражданката Гергова е също един от най-активните участници във февруарските протести. Впоследствие се оказа приближена до БСП и правителството, един от най-активните противници на блокадите в София и участник в опита за погром над Софийския университет. Допускана е в качеството ѝ на “гражданин” до премиера Орешарски.

 

Нора Стоичкова - представящата се за журналистка Стоичкова е активен про-правителствен пропагандатор, с доходи с нясен източник.

 

Петър Волгин - представя се за ляв журналист, ръководи изключително манипулативно предаване в разрез със Закона за защита от дискриминация и всякакъв професионализъм и морал, проводник на чужди интереси, включително на Владимир Путин, и всичко това в ефира на обществена медия, финансирана от бюджета (БНР – бел.NO).

 

Петър Кичашки - приближен до Борислав Цветков, създаде и поддържа с неясно финансиране проправителствения сайт hashtag-bg.com, чрез който се разпространява невярна и манипулативна информация.

 

Петьо Блъсков - заедно с агент Бор баща на профанизацията на медиите в България. Участва активно в политическата и обществената подмяна, включително на протестите.

 

Радослав Каратанчев - работи в Агенцията за чуждестранна помощ. Приближен на Жорж Ганчев, като такъв е заместник-председател на Български Бизнес Блок и съветник в Народното събрание. Впоследствие приближен до Бойко Борисов и като такъв е в борда на директорите на дружеството с държавно участие “Академика 2000″. След като Борисов не го назначава за директор на Български спортен тотализатор, Каратанчев организира кампания срещу него. Понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

 

Радослав Петров - бивш кандидат за кмет на Батановци от БСП, понастоящем работи в Двореца на културата в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

 

Румен Петков - бивш министър на вътрешните работи, дългогодишен депутат от БСП, приближен до Андрей Луканов и Богдан Николов, както и до много фигури от криминалния контингент като братя Галеви.

 

Станислав Недков – Стъки - MMA боец, съпруг на Юлиана Дончева, приближен до фигури от криминалния контингент, лидер на ГОРД на Слави Бинев за Велико Търново, организатор на силовите акции и бригади на Николай Бареков. Осъждан за рекет.

 

Тошо Тошев - считан за бащата на политическата манипулация и съсипването на политици. Към момента собственик на вестник Преса. Активен манипулатор и проводник на сенчести интереси. Агент Бор от 6-то управление на ДС.

 

Явор Гечев - приближен до Сергей Станишев. Майка му е част от обръча от фирми около БСП и ДПС. Посредством помощта на футболни агитка, заплахи, натиск, изнудване и манипулация на изборните резултати Гечев е избран и преизбран за председател на същото младежко БСП. По същия начин става депутат и заместник-министър.

 

Явор Дачков - бивш телевизионен водещ, към настоящия момент представлява интересите на Алексей Петров в различни издания и инициативи. Представлява и Моника Йосифова-Станишева, от чието име се разпорежда в БГНЕС. По време на протест пред БНР заплашва, че би застрелял участниците с пушка.

 

Не може да не се отбележи, че почти всички изброени са обединени от зависимостите си – принадлежност към комунистическия репресивен апарат, криминално минало, корупционни или политически обвързаности, както и от изповядването на крайни идеологии като фашизъм, национал-социализъм, сталинистки комунизъм. Текущите им активности водят към бившата Държавна Сигурност, БСП, ДПС, Цветан Василев и Делян Пеевски.”

 

Това е. Засега. Не се отпускайте обаче и бъдете нащрек: чакат ни нови изненади. И не забравяйте: във всеки квартал и село започва подписка за референдум под мотото: „След като няма да строим АЕЦ – Белене, дайте по една пуйка за Коледа”.

 

P.S. Какво е „черен списък”. Това е списък на лица, които по някаква причина са признати за неудобни на субекта (автора на списъка). В по-конкретен смисъл, това е списък на лица, на които се отказват определени права, привилегии и дори право на действие. „Черният списък” съдържа преди всичко изобличаващи внушения. Нещо като предупреждение: „Тези хора са лоши, внимавайте с тях”.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 9903 |04.03.2013 Улицата зове: Тези депутати - вън от политиката! . 116| 11099 |18.05.2012 Н.Нейнски: С тези, които сега ръководят СДС, не мога да работя . 44| 8374 |12.09.2010 Костов: Адвокати на Трактора защитават с политически тези, плашат в съда магистрати . 1| 5193 |31.08.2007 Ще има ли кметове-дезертьори и на тези избори?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads