Реклама / Ads
1| 6041 |02.07.2015 ПОЛИТИКА

Вили Лилков: Целият реформаторски блок е зад мен за кмет на София

.
Вили Лилков - кандидат за кмет на София
Въпрос на дни е да получа и подкрепата на Движение България на гражданите.След 12 години разединение , за първи път десницата се явява с единна кметска кандидатура на избори, заяви Вили Лилков – кандидатът на ДСБ за кмет на София в предаването Още от Деня по БНТ.
 
В София ще се явим единни. Ще получим подкрепа и от други партии. Проблем в Реформаторския блок нямаме. Ще издигнем и кандидат кметове в 32 села в района на София, заяви той.

Той препоръча на всички общини так където има партии от РБ да последват примера на София. В 266 общини картинката е различна, но примерът на София е добър, каза Лилков. Трайчо Трайков е от гражданската квота, припомни той във връзка с това, че бившият министър от ГЕРБ ще е водач на листата. Имам желание в тази кампания да говорим експертно за проблемите на София, посочи кандидатът за кмет.

"Познавам Фандъкова много преди Цветанов и Борисов да я познават. Бях общински съветник, когато заедно решавахме проблеми на образованието, докато тя беше директор на училище", каза Лилков, запитан дали за него е постижение да не бъде победен на първи тур от кандидата на ГЕРБ.

"В момента в София има 23 гета с рязка граница между урбанизаната част и гетото, има неуредици със сградния фонд, занемарена е политиката за минерални извори. Това всичко е част от нещата, с които аз смятам да се заема като кандидат- кмет на Реформаторския блок на изборите през есента", каза Лилков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6531 |24.04.2015 Вили Лилков - кандидатът на Реформаторите за кмет на София . 16| 6118 |27.08.2014 Ив. Московски за Фрог: С Миков и Нинова очаквам цивилизован изборен дебат . 59| 14777 |14.06.2013 Побоят срещу Кулезич – антитест за цивилизованост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads