Реклама / Ads
55| 6516 |05.04.2011 ПОЛИТИКА

Волен Сидеров: 10 г. Първанов не направи нищо!

.
Волен Сидеров
Маргините да станат президент и вицепрезидент, предложи Сидеров по повод заявката на Ал. Петров за участие.
 

Първанов демонстрира псевдоактивност в последните дни на мандата, а си мълчеше, когато ислямизираха България, когато ликвидираха българската армия, обяви по НТВ лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той се надява образуванието АБВ да направи дебют на тези избори, а после да застане начало на някаква формация. Тя няма облик, няма и да добие. Първанов няма да се върне в БСП, а във формация, която да стъпи върху останките на АБВ.

Изборите така или иначе ще си бъдат 3 в 1 на някои места, но не заради Белене. този референдум е лицемерие, произнесе се Сидеров. Първанов не защити АЕЦ Козлодуй, когато трябваше, но защо няма референдум за новините на турски и по куп други неща, попита той. Ако ще се прави референдум, той може да бъде разширен с повече въпроси - например за отваряне на блоковете на АЕЦ Козлодуй, предложи лидерът на Атака.

Какъв политик е Ал. Петров, попита той? Но да заповядат и Маргините, след като професионалният български съд ги оправда, да станат президент и вицепрезидент, добави той. Сидеров не виждал засега други играчи за президентските избори, те тънели в неяснота и мъгла. Той отново каза, че ако ГЕРБ подходят разумно, могат да го подкрепят. Аз гледам дългосрочно, обясни Сидеров и каза, че евентуален модел би могъл да бъде - подкрепа за него, а после подкрепа на правителството на ГЕРБ или коалиция. Не може само издигането на кандидат на ГЕРБ да ме откаже от изборите, врече се лидерът на Атака.

Подкрепата на Атака за ГЕРБ е принципна, ние не искаме постове, напомни той. Знам играта на социолозите и няма да ги коментирам, каза Сидеров, който не се обръщал като сините и червените, подобно на палачинка в тиган. Заради изборите и по-нататък ще има скандални темички, прогнозира той. С мен няма подписани договори, с които да принуждавам или налагам нещо на някого от Атака, увери накрая той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 75| 7943 |04.04.2011 Г. Първанов: Избори 3 в 1, глас и за АЕЦ "Белене" . 18| 11725 |21.03.2011 „Къносания“- поредното петно в мандата на Първанов . 70| 6076 |19.03.2011 В. Сидеров: Лаенето отляво и отдясно продължава . 120| 12527 |05.03.2011 В. Сидеров: Кунева е национален предател; Нейнски приватизира гаража на ЦК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads