Реклама / Ads
1| 5200 |13.08.2017 СВЯТ

В Швейцария сравниха Путин с Мусолини и го нарекоха ”Путолини”

.
В два швейцарски вестника-Der Bund и Tages-Anzeiger-се появиха статии, в които се сравняват начините за почивка на двама световни лидери-Бенито Мусолини и Владимир Путин.
 
Изводът на журналистите е категоричен-руският президент и неговите лични ПР-и явно са взаимствали от идеите на италианския диктатор да се покаже пред народа си в благоприятна светлина. Публикувани са и снимки от последната лятна почивка на руския президент, когато той се снима гол от кръста нагоре и подобни снимки на Мусолини отпреди повече от 70 години.

Запазени са снимки на двамата по време на езда, стрелящи от личното си оръжие в планината, плуващи в река и заедно с любимите си домашни любимци. Според един от редакторите в Tages-Anzeiger-Винченцо Каподичи-снимките и начина на представяне на лидерите говори категорично ,че руските ПР-и са използвали опита на своите италиански колеги, макар те да са живели доста отдавна.

"Питам се защо всяка година се публикуват такива снимки от Русия, въпреки че те обикновено стават обект на вицове и насмешки в социалните мрежи, както например последната снимка на Путин с щуката и появилите се след това свидетелства, че фотографът е чакал 40 минути, потопен наполовина във водата ,докато направи снимката. По време на Мусолини вождовете са използвали такива прийоми, за да покажат на народа си колко са жизнени и силни и да го сплотят в трудни времена, сега обаче времената са други", казва той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5999 |04.08.2017 Деца загинаха при самолетна катастрофа в Швейцария . 0| 5952 |31.07.2017 Путин: 755 дипломати на САЩ трябва да напуснат Русия . 2| 7156 |27.07.2017 Русия и Китай носят баланс в света, Путин критикува арогантността на САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads