Реклама / Ads
0| 5981 |19.12.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

5-те основни правила при избора на букмейкър

.
Живеем в динамичен, изпълнен с технологии и иновации, свят, който предлага удобство и максимално улеснение. Правилото не важи единствено за битовите задължения и пазаруването, а намира пристан и сред почитателите на залозите.
 

Благодарение на хазартните платформи, увеличаващи се непрестанно, имаме достъп до любимите спортни дисциплини и развлекателни игри, независимо от местоположението ни. Това допринася за пестенето на време, усилия и нерви, особено при добре базиран избор. За какво да внимаваме, как да изберем най-подходящия букмейкър и заслужава ли залагането онлайн, разказват колегите от BetGenesis.com.

 

Проверете лиценза на компанията
За ваша сигурност и безпроблемно участие в игрите на бранда, желателно е да се осведомите къде и кога е регистриран букмейкърът. Наличието на лиценз от държавната комисия по хазарта е знак за легитимност и свободен достъп до хазартните услуги. Домейните на нерегламентираните компании са заключени за IP адреси от България и влизането в тях е далеч по-трудно.

 

Разбира се, съществената полза от залагането в узаконен сайт е свързана с покровителството на вашето участие. При некоректно отношение от страна на букмейкъра или неправилно уредени залози, може да подадете жалба до ДКХ. Комисията ще извърши обстоен преглед на настъпилия казус и ще ви помогне, ако констатацията ви е била основателна.

 

Запознайте се с наличните залози
Всички букмейкъри са свободни за разглеждане, независимо дали разполагате с регистрация, или не. Прегледайте щателно наличните услуги, запознайте се с маркетите за спортни залози и хвърлете бърз поглед на казино раздела. Ако включеният асортимент отговаря на критериите ви, преминете към създаване и захранване на сметка, в противен случай потърсете по-добро решение.

 

Индивидуалното разискване и разучаване на платформите не винаги е удачно и достоверно. За препоръчване е да се доверите на бетинг експерти, които ще ви дадат ценни насоки и ще отговорят на най-често срещаните запитвания. В сайта BetGenesis са публикувани обширни и независими ревюта, разглеждащи отделните сегменти на разпознаваемите онлайн букмейкъри. Благодарение на тях ще добиете представа за възможностите на предпочетената компания и ще се убедите в правотата на направения избор.

 

Информирайте се за бонусите
Ключов фактор при избора на букмейкър е разделът с промоции. Колкото по-обемен и широкоспектърен е списъкът с бонуси, толкова повече възможности се откриват пред клиента. Най-привлекателни се оказват началните оферти за току-що регистриралите се участници, тъй като възнаграждават неговия избор с допълнително увеличение на квалифициращия депозит. Често срещани са бонусите с удвояване на първата транзакция, чиято максимална стойност надхвърля 200 лв.

 

Повечето брандове подготвят специални предложения и за регулярните потребители, удостояващи ги с увеличаване на коефициентите, Free Spins за слотове, кешбек при големи загуби, безплатни кредити и т.н. Актуален списък с промоциите на популярните букмейкъри ще откриете в BetGenesis.com.

 

Разучете начините на плащане
За улеснение на клиентите биват вградени различни разплащателни системи за опериране в платформите. Работи се с общоизвестни онлайн портмонета, банкови карти, наземни плащания, предплатени ваучери, банкови трансфери и други, отговарящи на търсенето. Въпреки това узнайте кои са включените методи и дали ще ви бъдат удобни за извършване на транзакции. Желателно е да проверите зададените лимити за депозит и теглене и дали отговарят на метода ви на игра. Ако компанията изисква солидна вноска, която не е по възможностите ви, насочете се към друг букмейкър, предлагащ по-достъпни и индивидуално съобразни условия.

 

Изтеглете мобилното приложение
В опит да са конкурентоспособни и достъпни за масова употреба, компаниите се насочват към разработка на интерактивни мобилни апликации. Тяхната цел е да предложат гъвкавост и улеснен вход през портативни устройства, което в съвременния свят е от фундаментално значение. Освен това пестят мобилни данни и доставят скоростно възпроизводство за по-бързо и адекватно залагане. Преди да изберете конкретен бранд, уверете се, че разполага или с версия за телефон, или с апликация, съвместима с операционната система на вашето устройство.

 

Навярно се убеждавате, че изборът на букмейкър не е толкова елементарна задача. Факт е, че мнозинството пренебрегва горепосочените условия и се регистрира безразборно в сайтове за залози, но това води до финансов крах и понижаване на успеваемостта.

 

Съвременният свят е препълнен от фирми, доставящи хазартни услуги. Всяка от тях има своите положителни и отрицателни черти, с които сте длъжни да се съобразявате, но не правете компромис, касаещ личните ви цели. Ако услугите на определен букмейкър са в противовес с вашата представа за образцова игра, редно е да потърсите по-добра дестинация за забавление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8754 |01.08.2019 Основните разлики между геймърски и нормален компютър . 2| 4751 |22.06.2019 Цените на основни храни у нас стигнаха средните за Европа . 0| 5096 |06.01.2019 Поскъпнаха основните хранителни стоки у нас . 1| 7022 |27.12.2017 От днес влизат в сила нови правила при регистрация на МПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads