Реклама / Ads
1| 7138 |17.12.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Дънки - как превзеха целия свят?

.
Практически няма хора в света, които да нямат дънки в гардероба си. Дънките ни осигуряват комфорт, придават оригиналност и уникалност. Те са идеални за всеки сезон от годината. За да изберете умело правилните модели, е важно да разберете видовете дънки.
 

Дънките са панталони с няколко десетилетия история, които спечелиха сърцата и станаха основен елемент на всеки гардероб. Няма жена, която да не е казала поне веднъж в живота си, че няма какво да облече. Често се оказва, че гардеробът ни е пълен до ръба, а ние все още не знаем какво да облечем. За да предотвратиш това да се случи, си струва да вземеш предвид няколко съвета и да закупиш преди всичко онези дрехи, които никога няма да те разочароват. В такава ситуация дънките ще бъдат идеални за всеки повод, те са чудесно решение за всеки сезон от годината, а освен това са много универсални и вечни. Имайки поне един чифт в гардероба си, можем да се чувстваме уверени. В момента изборът във веригите магазини е много широк. Когато избираш подходящите дънки за себе си, си струва да вземеш предвид ширината на крачола и височината им. Ако не знаеш какво да избереш, не забравяй, че не е нужно да се ограничаваш до един чифт и дори си струва да заложиш на различни модели и цветове. Това ще ти даде много място за показ, ще ти даде възможност да си играеш с модата и стила, докато създаваш много интересни тоалети. Тези панталони ще се докажат, независимо какво е времето извън къщата ни. Те пасват идеално с топли и плътни якета или тънки палта, или суичър. Изглеждат еднакво добре с маратонки, сандали или боти до глезена. Чудиш се с какво да ги комбинираш? Всичко зависи от твоето въображение и повод: бяла овърсайз риза, цветен пуловер или обикновена тениска - тук всичко е позволено. Всичко зависи основно от това какъв цвят ще избереш и с какво ще ги комбинираш.


.

 

Дамски дънки - много модели, различни възможности

 

Ако се интересуваш основно от модели с прав крачол, изборът тук е огромен. Широките панталони са популярни отново и отново, тази кройка никога няма да излезе от мода и също така е много удобна: не ограничава движенията и осигурява оптимална свобода. Този тип модели изглеждат страхотно във всяка версия и трябва да се добави, че след няколко години отсъствие и зарязване заради Skinny дънките, те се върнаха на мода завинаги, което ясно  може да се види на много модни подиуми. Списъкът със стилове на панталони е много дълъг. Едни от най-популярните модели деним на всемогъщите дънки са тези със свободни крачоли, или дънки Straight leg. Ако крачолите са отпуснати по цялата си дължина, ние наричаме този модел Wide-leg. Този модел обикновено е с висока талия, която идеално подчертава фигурата и удължава краката. Освен това си струва да помислиш за ожулени дънки и дънки с дупки, които ще изглеждат много оригинални и ще бъдат перфектни в горещите дни.

 

Следващият модел, който спечели сърцата ни и много клиенти е Mom Jeans. Ще асоциирате тези панталони с много сериали от 90-те години. След дълги години отсъствие, модни дизайнери и вериги магазини преоткриха своя потенциал и те се появяват във все по-интересен вариант. Техният отличителен белег са заострени крачоли, обикновено дълги 7/8, разширени около ханша, с високата талия, обожавана от всички жени. Тази кройка перфектно коригира пропорциите на фигурата, подчертава талията и й придава форма.

 

Идеалният избор за хора, които все още не могат да решат, е моделът Bootcut – по-втален панталон с крачоли, които прилягат на бедрата и се разширяват към прасците. Изглеждат добре на повечето силуети. Не липсват и ожулени дънки Bootcut , с дупки или разкроен и моден крачол. Особено се препоръчват такива с висока талия, които перфектно подчертават талията.

 

Моделът дънки Boyfriend  не излизат от мода от няколко сезона и най-важното е, че те ясно се наложиха отново в нашите гардероби. Това е модел, който може да ни напомни с кройката си малко на мъжки панталон. Те са притиснати и имат леко пренебрежително състояние. Спокойно може да се каже, че това е модел панталон между Wide leg и Skinny. Ако търсиш нещо пасващо, но в същото време удобно, те ще ти свършат страхотна работа.

 

Да не забравяме и модела тесни дънки Skinny, обожавани от жени по целия свят. Дънки които преди много години спечелиха сърцата ни и станаха важна част от тоалетите на много известни личности. Skinny дънките са идеалният модел дънки за хора, които се чувстват страхотно с тесни дрехи. Най-хубавото е, че ще оформят перфектно всяка фигура.

 

В Sinsay ще намерите много дънки в различни кройки на атрактивни цени - от 12,90лв.! Не пропускайте да разгледате сайта на магазин Sinsay https://www.sinsay.com/bg/bg/ и да намерите перфектните дънкови панталони!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 10192 |23.10.2020 Експертът Хр. Казанджиев: Целият проект ”Балкански поток” се контролира от Русия . 15| 10263 |17.09.2020 Проф. Христина Вучева: Целият народ плаща цената на дълга . 6| 5554 |26.02.2019 Евростат: Северозападна България с най-нисък БВП от целия ЕС . 0| 7153 |01.04.2018 Абонаментът за цифрови услуги става валиден в целия ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads