Реклама / Ads
0| 5209 |07.04.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Евробет“ пред стратегическо партньорство с „Интралот“

.
Бързото и иновативно развитие на лидера в числовите игри „Евробет“ бе оценено и от водещата международна компания „Интралот“. Тази седмица беше подписано предварителното споразумение за ключово партньорство между българския и световния лидер в сектора. След одобрение на сделката от Комисията за защита на конкуренцията „Интралот“ - втората по големина в световен мащаб компания - ще придобие 49% от „Евробет“.
 

Ясна е визията за бъдещето на „Евробет“ - да разнообрази развлекателната индустрия у нас, като приложи богатия опит и новаторските решения, които притежава  „Интралот“. Пълноценното сътрудничество ще удовлетвори изискванията на българските клиенти и ще предложи изцяло нови забавления на световно ниво. Партньорството между двете компании ще развие и възможността за оптимална реализация на уникалното портфолио от продукти на международния пазар.

 

Милен Стаматов, управител на „Евробет“: Стратегическото участие на Интралот в Евробет подчертава способността на нашата фирма да привлече международни инвеститори и засилва позицията ни на лидер в числовите игри. Ние сме уверени, че световният опит на Интралот в развлекателния сектор допълнително ще увеличи стойността, която ние предлагаме на българските играчи. За нас това е един нов и вълнуващ етап от развитието ни. "


Антониос Керастарис, изпълнителен директор на „Интралот“: „Ние сме много горди, че ще разширим нашето присъствие в България чрез придобиване на стратегически дял от Евробет – пазарен лидер в развлекателния сектор. Това партньорство е изцяло в синхрон с нашата бизнес политика да работим само с най-добрите компании на съответния пазар. Синергията, която постигаме с Евробет, ще ни даде възможност още по-добре да се развиваме в България“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4838 |19.03.2016 КЕВР предлага по-евтино парно и топла вода . 0| 5242 |23.02.2016 SECURITY EXPO 2016 предлага най-умните технологии в сектора от 16 до 19 март . 0| 5396 |09.02.2016 Агенцията за предприятията финансира български фирми в Техномебел и Светът на мебелите . 12| 10664 |04.02.2016 Огромни опашки пред кабинковия лифт в Банско заради липса на второ съоръжение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads