Реклама / Ads
14| 10560 |25.09.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Хелена ризорт в Топ 100 на хотелите в света

.
Хелена ризорт
10 000 хотела в цял свят и тази година участват в безкомпромисна надпревара за престижната награда ТUI "Holly". Получават я само 100 от тях. Точно те се превръщат в магнит за туристите по света, защото перфектната почивка в тях е гарантирана.
 

За пореден път българските „Роял Хелена Парк” и „Роял Хелена Сандс” са удостоени с високите отличия, известни сред професионалистите в бранша „оскарите” в туризма.
Двата наши хотела са удостоени също и с британските златни награди на ТUI UK (известни доскоро като Томпсън).
За първи път тази година се нарушава традицията призовете да се връчват в Германия и Англия и церемонията ще се състои в България, в курорта Слънчев бряг. Ще присъстват специалисти от туристическия бнаш, дипломати, гости от чужбина и журналисти.
Тържеството е на 25 септември, събота, от 17,00 часа в „Роял Хелена Сандс” в Слънчев бряг.
Комплексът "Хелена ризорт" неизменно присъства в престижната класация всяка година от самото му създаване, поясни шефката на комплекса Бойка Стоянова. Хотелът е единственият от България сред наградените в света.

Наградите са признание за целия екип, който денонощно се грижи за уюта и спокойствието на гостите ни. Много е трудно, но е и голямо удоволствие да знаеш, че си направил нещо добро за хората. Слънчев бряг е страхотен курорт и не отстъпва на най-добрите в света, в някои отношения ги и превъзхожда, смята Стоянова.

Наградите ТУИ "Holly" се присъждат от самите гости на хотелите, които попълват анкета след края на ваканцията си. Сред наградените са елитни хотели и комплекси на Канарските острови, Доминиканската република, Египет, Турция, Мексико, Италия, Франция.
Хотелите в комплекса „Хелена ризорт" са построени през 2002 г. в курорта Слънчев бряг. Изпълнени са в традициите на българската възрожденска архитектура. През 2003 г. комплексът е обявен за сграда на годината.
TUI Travel PLC е водещият международен туристически концерн с дейност в над 180 страни по целия свят, с над 40 млн. клиенти, с близо 50 000 служители в целия свят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8390 |31.08.2009 “Роял Хелена” издува платна в Черно море . 3| 11801 |27.08.2009 „Хелена сендс” грабна шесто отличие от ТУИ . 14| 6480 |25.08.2009 Рекорд: "Хелена сендс" за шести път сред елита на ТУИ . 15| 10960 |21.09.2008 „Хелена сендс" в Слънчев бряг с рекордна пета награда на ТУИ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads