Реклама / Ads
15| 10960 |21.09.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Хелена сендс" в Слънчев бряг с рекордна пета награда на ТУИ

.
За пети пореден път х-л „Хелена сендс" в Слънчев бряг заслужи най-високото отличие на световната туроператорска верига ТУИ. Това е абсолютен рекорд, обявиха по време на награждаването в Берлин домакините.
 
За втори път голямата награда печели вторият хотел от петзездния комплекс - „Хелена парк". Световното признание е извоювано в жестока конкуренция с 2700 хотела от цял свят. Сред тях са такива в курорти в Мексико, Малдивите, Испания, Италия, Бразилия и др. Всяка година най-голямата германска туроператорска фирма ТУИ връчва призовете. Те са възприемани в цял свят като своеобразна класация на хотелите и работата на техните екипи. 

helena.jpgУспехът е страхотен и е заслуга на целия екип. Може да звучи банално, но е факт. При нас работят професионалисти с опит и млади хора, които искат да правят кариера в туризма, зяви пред Frognews.bg Бойка Стоянова, главен мениджър на комплекса „Хелена ризорт" в Слънчев бряг. Тя допълни, че дори в момента, въпреки лошото време, в хотела няма нито едно свободно място. Повечето от туристите са ни „стари" приятели, защото идват от пет години, откакто сме отворили врати. За един хотелиер това е най-голямото признание, гостите му да се връщат отново при него, категорична е Стоянова.

Годишните награди бяха връчени на пищна церемония в германската столица Берлин. Призовете са особено ценни, защото се дават за „задоволство от обслужването". В това се включва отношението клиент-персонал през целия престой в хотела. Анкетните листове се попълват след прекараната почивка само от туристи. Проверяващи звена и служби нямат думата, за да не може да им се въздейства. По този начин оценката за хотелите е съвсем безпристрастна и автентична, коментират специалисти от бранша.

Хотелите в комплекса „Хелена ризорт" са построени преди 5 години в южната част на курорта Слънчев бряг. Те са дело на архитекта проф. Огнян Грозев и екипа му. Изпълнени са в традициите на българската възрожденска архитектура. През 2003 г. комплексът бе обявен за сграда на годината. Известен е също с уникалните си СПА-центрове, външни басейни, ресторантите и забележителната колекция от произведения на известни художници и скулптори. Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5376 |02.09.2008 Слънчев бряг очаква туристи до края на септември . 3| 5515 |28.08.2008 По-ниски цени за българи в Слънчев бряг от септември . 1| 4651 |05.08.2008 Нищят спирането на тока в Слънчев бряг . 10| 5571 |31.07.2008 Собственици на хотели в Слънчев бряг разгневени на Крушкова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads