Реклама / Ads
0| 5027 |25.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

HOLIDAY PARK Хасково отваря врати

.
Удобно пазаруване и приятни изживявания предлага най-големият ритейл парк в региона.
 

Нов HOLIDAY PARK отваря врати в Хасково на 28 септември. Търговският комплекс е най-големият в региона и е стратегически разположен на входа на града на ул. „Димитровградско шосе“ срещу бирената фабрика, което прави локацията удобна и за жителите на Димитровград. Обектът се простира на 36 000 кв.м, като търговската площ е 16 400 кв.м. Ритейл паркът разполага с 270 паркоместа. Плановете предвиждат облагородяване на територията му и района около него.

 

Комплексът обединява 14 търговски обекта с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време, които ще предложат привлекателни оферти и отстъпки в дните след откриването. Присъстващите брандове са Praktiker, dm, KiK, Mat Star, Opticlasa, T Market, Pepco, Sinsay, TEDi, LC Waikiki, SOpharmacy, Sport Vision, Numero Uno и 1 Minute Café.

 

В деня на откриването всеки посетител ще има възможност да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK - тигърчето Холи. Разнообразни изненади и игри очакват и малките посетители.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията „Видеолукс Холдинг“, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“ и веригата за дома и градината Praktiker.

 

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

 

16-тият магазин Praktiker отваря в Хасково (Обектът е част от търговския комплекс HOLIDAY PARK).


.

Новият магазин на Praktiker в Хасково ще отвори врати на 28 септември. Обектът се намира на ул. „Димитровградско шосе“ срещу бирената фабрика и е част от най-големия търговски комплекс в региона HOLIDAY PARK Хасково.

 

Магазинът се простира на площ от 8600 кв. м, осигурява 75 работни места, а допълнително удобство е паркингът с 270 паркоместа. Разнообразен асортимент от над  50 000 артикула разширява възможностите за пазруване на клиентите, които могат да избират всичко необходимо за ремонта и подобряването на дома и градината. Освен многообразието от  стоки, в магазина се предлагат различни услуги като 3D проектиране на кухни и бани, тониране на бои, рязане на плоскости, покупки на изплащане и транспорт на закупената стока.

 

Специални оферти очакват клиентите, избрали да посетят новия Praktiker в Хасково в периода до 8 октомври 2023 г.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5250 |13.09.2023 HOLIDAY PARK Пазарджик се разширява с осем нови обекта . 0| 3125 |13.06.2023 Най-големият търговски комплекс в Югозападна България - Holiday Park Перник отваря врати на 16 юни . 0| 5755 |16.12.2022 Първият търговски комплекс Holiday Park отвори врати в Пазарджик . 0| 3093 |14.09.2022 Търговски парк с хипермаркет „Практикер“ и 12 големи магазина ще бъде изграден в Хасково

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads