Реклама / Ads
0| 5877 |26.06.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Избраха първите късметлии в лятната игра на "Агрион"

.
Първите победители в лятната томбола на компанията за купуване и наемане на земя „Агрион” бяха изтеглени, съобщиха от българското дружество. Имената на късметлиите, които получават по 500 лв., са публикувани на интернет страницата на компанията като до края на играта има още три тегления.
 

През месеците юни и юли всеки, който посети офисите на „Агрион” в цялата страна и провери колко му струва земята, участва за голямата награда от 10 000 лв. и още 50 награди, всяка от които на стойност 500 лв.

 

 „Искаме да сме полезни на хората, които притежават или са наследили някаква земя. В много случаи те не са съвсем наясно дали и от кого се обработва, дали рентата, която получават е адекватна и какви са вариантите за нейното активно управление. Освен това с нашите услуги на хората няма нужда да губят време и усилия, за да отидат до съответната община. Ние можем да направим всичко от тяхно име и в крайна сметка да им помогнем да спечелят от своя актив”, коментираха от компанията. Това, което я различава като бизнес модел от  останалите в бранша е, че купува и наема земя без значение от нейното местоположение и размер. „При нас не са рядкост и сделките за 3 дка ниви”, посочиха експертите.

 

 

От компанията отчитат и липсата на пълна и коректна информация за пазарните стойности на парцелите, както и недоверието от страна на собствениците към професионалните услуги за управление на поземлени активи. Според техните данни средният размер на притежаваните ниви е до 20 дка,  като  голяма част от собствениците живеят на над 100 км разстояние от земята. Изследванията на „Агрион” за пазара показват още,  че по-малко от половината собственици притежават земя, която е изцяло комасирана. По-често тя е частично или напълно раздробена на малки части.  Техният съвет е хората да се обръщат към компании с опит в бранша и висока експертиза за пазара и да не се доверяват на случайни посредници.

 

 

„За съжаление много собственици са се примирили с условията, при които в момента земята им се управлява. С професионално изградената си верига от офиси и експертиза за пазара, искаме да ги убедим да бъдат по-активни с тези свои имоти и да им дадем варианти да спечелят бързо и лесно от тях”, коментираха специалистите на „Агрион”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6116 |11.04.2015 Остров Св. Анастасия очаква първите си гости за Великден . 9| 13117 |22.01.2015 Санирането безплатно само първите 2 години . 0| 7716 |18.09.2014 Рокери със златни крила избраха златния Каберне Фран на Cycle . 4| 6974 |23.06.2014 Избраха новия борд на „Слънчев бряг“ АД

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads