Реклама / Ads
1| 7045 |11.12.2013 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Kaufland с магазин в Ритейл парк Уест в Пловдив

.
Най-голямата верига супермаркети в България, Кауфланд, стартира строежа на свой магазин в Ритейл парк Уест в западната част на град Пловдив. Това ще бъде петият магазин от веригата в града.
 

Ритейл парк Уест се намира между три ключови булеварда  – "Пещерско шосе", "Свобода" и "Копривщица" и е в центъра на три гъсто населени жилищна района в град Пловдив. Общата площ на терена е 85 000 кв.м, а планираната търговска площ е над 43 000 кв.м, което го прави най-големия в Южна България. Територията на Ритейл парк Уест е с изцяло ново изградена инфраструктура, единадесетте  урегулирани парцела са захранени с вода, канализация, електричество, топлопровод, газификация и оптична мрежа за интернет.

Търговският парк ще се оформи като основна урбанистична зона в западната половина на града, привлекателно място за пазаруване за цялото семейство в благодарение на голямото разнообразие от стоки и услуги, които ще се предлагат. Търговския микс на ритейл формата ще бъде съставен от хранителна верига, обзавеждане, бяла и черна техника, магазин от типа „направи си сам“, магазини за дрехи, спортни и детски стоки, аптека и дрогерия, книжарница, домашни потреби, мобилни оператори, банкови клонове и застрахователни представителства.
Разнообразието от магазини в допълнение с ресторанти, кафетерии, детски атракциони и зеления облик на комплекса ще превърнат посещението в нещо повече от традиционно пазаруване.

Проектът беше представен на инвеститори и търговци на най-голямото в Европа ритейл изложение MAPIC 2013, проведено в Кан през ноември. Интерес предизвика обхвата на Ритейл парк Уест - живеещите само на 10 минути шофиране до търговския парк са 250 000 човека, а на 20 минути те са  350 000 човека. С гъвкавите схеми на развитие, които предлага Галакси Пропърти Груп - закупуване на парцели, изграждане на  търговски обекти по конкретно задание и отдаването на търговски площи дългосрочно под наем, могат да бъдат задоволени разнообразните изисквания на търговските вериги.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8825 |21.10.2011 Lenovo откри първия си екслузивен представителен магазин в София . 14| 5692 |11.10.2011 Със 113 на сто надуват цената в магазина . 2| 5661 |27.05.2008 Безмитните магазини - "Захарните петлета", които вече се стопиха . 2| 5578 |19.03.2008 Магазините и МОЛ- овете във Варна се увеличават за сметка на хотелите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads