Реклама / Ads
0| 4676 |25.11.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

KWIAT - акценти за месеца

.
Квадратни, осмоъгълни и всякакъв друг вид геометрични форми лесно ще се превърнат в хващащ-окото елемент от вашия личен стил през 2020 година. Знаменитостите вече адаптираха този често срещан на котешката пътека тренд.
 

Дръзката форма на новата геометрия, която предлагат много от рамките за новия сезон, ще ви направи една идея по-различни от обичайното, но и доста по-шик...

 

Трендовете под прожектора през 2020-а ще бъдат:

 

.

 

Нова геометрия 
Квадратни, осмоъгълни и всякакъв друг вид геометрични форми лесно ще се превърнат в хващащ-окото елемент от вашия личен стил през 2020 година. Знаменитостите вече адаптираха този често срещан на котешката пътека тренд. Дръзката форма на новата геометрия, която предлагат много от рамките за новия сезон, ще ви направи една идея по-различни от обичайното, но и доста по-шик, dare to wear, както се казва!

 

Котешки форми
Котешките рамки отново са тук, за да останат задълго, заради уникалната им форма, която издължава лицето и подчертава скулите. През 2020-а cat-eye моделите са още по-фънки от преди: класическата форма се радва на ъпдейт в ярки цветове, уникални финиши и дръзки детайли.

 

Sassy Glitter
Рамките с украшения са един от големите акценти на 2020 година. Екстремно бляскави, моделите с различни glitter елементи ще се превърнат в бърз, лесен и забавен начин да освежите визията си и да добиете онзи специфичен Old-Hollywood блясък, който никога не излиза от мода. Кристалите и брокатът със сигурност ще ви направят лесно отличаващи се от заобикалящата маса. Колко дръзки бихте искали да бъдете, оставяме във ваши ръце. Разнообразието от модели ще ви помогне да изберете своя!

 

Hide & Seek
Oversized моделите са отново тук, по-големи от всякога. Перфектното извинение да пропуснете сутрешния грим, този тип рамки са любим аксесоар на фешънистите по целия свят. Придаващи доза загадъчност, oversized рамките са най-красивото и практично решение, на което може да заложите тази година.

 

Двоен мост
Лесно е да харесаш модел очила с двоен мост. Този нов прочит на класическия авиатор идва направо от котешката пътека в изминалите седмици на модата, където горната част на моста бе интерпретирана по много различни начини, които й придаваха модерно усещане.

 

Може да разгледате акцентите ТУК!

 

KWIAT – българският бранд за слънчеви очила и диоптрични рамки, е независим семеен бизнес с богата история. Социално отговорна, винаги в услуга на своите клиенти и бизнес партньори, компанията, създадена през 1991 г. от Павел Цветков, се радва на задружен екип от прогресивно мислещи професионалисти.
Създадени с любов от българи, но достъпни за хората по целия свят, моделите на KWIAT ще ви спечелят с качество и дизайн, и не на последно място... с фирменото мото: да бъдем най-добрите, защото можем!
 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4130 |15.10.2019 KWIAT на SILMO 2019 . 1| 4558 |04.05.2019 293 фалшиви бг банкноти са задържани от БНБ за първите три месеца . 1| 5037 |06.04.2019 KWIAT на изложението в Ню Йорк Vision Expo East . 0| 5809 |18.12.2018 Попсензацията DARA е новото лице на KWIAT

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads