Реклама / Ads
1| 5015 |16.11.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

V.I.P. Property Exhibition отваря врати в края на ноември

.
7-звездно Кралство под слънцето, разположено на площ от над 100 хил. кв.м, ще се разгърне на 3 км от курорта Албена по време на престижното изложение за строителство и обзавеждане V.I.P. Property Exhibition, организирано от ВИП Корпорация.
 

Това е най-скъпият проект не само в България, но и в Източна Европа. Обитателите на Кралството наистина ще се чувстват като кралски особи - на тяхно разположение ще има мини голф игрища, тенис-кортове, спортни зали, СПА-центрове, детски площадки, библиотеки, големи и малки басейни, салони за красота, парк с ротонди и фонтани. Както и безброй клубове и ресторант, офиси, супермаркет, летни барове и т.н.

Събитието стартира на 28 ноември в зала Флоримонт Експо в София. В него ще участват едни от най-успешните фирми за продажба на имоти и за строителство у нас. На вниманието на клиентите ще бъдат различни предложения - жилищни и търговски площи от луксозни комплекси, луксозни хотели и сгради в курортите Слънчев бряг, Свети Влас, Банско, кв. Драгалевци в София, 5-звезден екокомплекс от затворен тип с изглед към Витоша - „Панорама парк", в Младост 2. и други.

В изложението ще бъдат включени най-успешните български фирми за обзавеждане и дизайн, които впечатлиха посетителите още по време на първото луксозно строително изложение, организирано в хотел Хилтън - София през април тази година. То предизвика огромен интерес не само сред български, но и сред чужди инвеститори. И потвърди световната тенденция, че луксозният бранд не губи клиентите си дори по време на криза.

Български, руски и и украински медии отразиха събитието на първите си страници, а някои вестници нарекоха изложението: "Висшата мода в българското строителство". За двата дни на изложението бяха продадени имоти за над 4 млн. евро, като сред фаворитите бях комплексите в морските и планинските курорти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5380 |22.12.2008 Отварят Mall Gabrovo през лятото на 2009 г. . 5| 6190 |10.10.2008 Строителните фирми ползват различни вратички, за да останат в сивия сектор . 1| 8767 |04.06.2007 Столичните плажове отвориха врати . 0| 5309 |13.05.2007 14 май - Ден на отворените врати в Хилтън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads