Реклама / Ads
0| 10207 |05.01.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Сгушен в заснежена Стара планина, комплекс „Язовир Крапец“ обещава незабравима зимна приказка

.
Източник: Facebook
Камина, богата трапеза, чаша греяно вино и топлина. Тази зимна приказка можете да изживеете в комплекс „Язовир Крапец“, сгушен в заснежената Стара планина. Само на 17 км от Севлиево и 19 км от Ловеч, между Плевен, Търново и Габрово, ви очаква уютът на зимата. „Ела и виж“, приканват не само гостоприемните стопани, но и ехото от пукота на дървата в камината.
 

.

 

Зашеметяваща природа, облечена в зимна премяна, чистота и свеж полъх очакват гостите на комплекса с площ около 2500 дка. Добре сте дошли на мястото, където ще се чувствате точно като у дома си Комплексът предлага луксозни фамилни къщи. Верандите, обърнати към басейна и язовира, създават уникална атмосфера и усещане за пълен релакс. А какво по-хубаво от това да се будиш с райска снежно-бяла гледка, далеч от шумотевицата на големия сив град?

 

Както през лятото, така и през зимата комплекс „Крапец“ предлага отлични условия не само за почивка, но и за риболов, туризъм и др.


.

 

А рибата, която ще ви предложат да хапнете е висш пилотаж в кулинарното изкуство. Ммм... да си оближеш пръстите, както се казва. Шаран, толстолоб, бял амур както и редица други сладководни риби правят менюто изкушение и предизвикателство дори и за най-големите познавачи. Разбира се, готвачите ще се погрижат и за ценителите на месцето и руйното вино.


.

Списъкът на удоволствията  в „Крапец“ е дълъг не само през лятото, но и през зимата - тенис на маса, билярд и страхотен СПА комплекс, в който да разпуснете от напрежението.


.

Не се колебайте дали да вземете и вашите малчугани на зимна почивка. Комплекс „Язовир Крапец“ е чудесно място за отдих и с деца, за които са създадени всякакви забавления. А защо не цялото семейство, начело с мама и татко, баба и дядо, да се позабавлява навън през зимата? Забравете за студа и се пригответе за бой със снежни топки, снежни човеци и пързалки – в комплекс „Язовир Крапец“ има място за всичко.



.


Не на последно място – Комплекс „Крапец“ мисли за доброто ви настроение 24/7 и ви кани да разпуснете и да се забавлявате на воля. Купонът там е сигурен, а единственото, което се иска от вас е да сте приели доза забавление! Разбира се, не забравяйте усмивките на лицата и топлината в сърцата!


.

 

Хич не му мислете и в Комплекс „Язовир Крапец“ през зимата отидете!


.

Тук може да намерите повече информация

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 17300 |27.05.2021 Комплекс „Язовир Крапец“ – свеж полъх, сгушен в Стара планина . 2| 20585 |19.04.2021 Комплекс „Язовир Крапец“ в Стара планина съперничи на езерото Тахо в САЩ по красота и комфорт. Идете и вижте . 30| 11107 |02.10.2020 Зам.-държавният секретар на САЩ: Турски поток не е никакъв Балкански поток, АЕЦ ”Белене” е стара версия . 0| 4606 |10.10.2019 България и Гърция подписват споразумение за газовата връзка Комотини-Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads