Реклама / Ads
0| 5450 |16.03.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Водещи компании обсъждат на 17 март сигурността на дигиталните разплащания на SECURITY EXPO 2016

.
Новите технологии променят секюрити сектора, те променят дори начините на плащане и на боравене с парите, коментира Филип Мутафис от Българската асоциация на софтуерните компании. Как най-сигурно да работите с парите на Вашите клиенти онлайн? Ще научите на 17 март от водещите компании на българския и международните пазари, ще споделите проблемите на големия, средния и малкия бизнес – само на конференцията SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS. Тя ще се проведе по време на единственото изложение у нас за сигурност и безопасност SECURITY EXPO от 16 до 19 март в Интер Експо Център.
 

Нови технологии за по-бързи и сигурни разплащания ще представи Георги Маринов, изпълнителен директор на българския доставчик на платежни услуги ePay. 15 години фирмата се специализира в изграждането на платежни системи, електронна търговия и сигурност на предаването на информация през интернет. Какво е бъдещето на безкасовите плащания, какви са възможностите за развитие ще разкажат от Борика - Банксервиз. Внедряването на пазара на национална картова схема и изцяло българска карта за разплащания ще бъде едно от основните предизвикателства през следващите години.

 

За пръв път Интер Експо Център ще срещне и двете страни - доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на онлайн услуги. Петър Ванчев от Българската асоциация за електронна търговия и собственик на store.bg ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Млада стартираща компания като TICKEY ще разкажe защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и ще представи как следят за сигурността на плащанията чрез тяхната платформа.

В дигиталната ера всеки бизнес е мобилен. „Разплащане чрез мобилни приложения - удобство или риск за нашите финанси? Предизвикателства пред сигурността на личните данни в мобилните устройства“ ще бъде темата на Радослав Гайдарски и Веселин Борисов от Imperia Mobile.

 

Дигиталните технологии са бъдещето и сигурността, която предлагат ще бъде един от основните въпроси, които ще движат бизнеса през следващите 1000 години.

Пълната програма на изложението може да видите ТУК.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4941 |18.11.2015 С лобистка промяна глобите за офшорни компании с ниви може да се отложи с две години . 0| 5546 |13.11.2015 29 фирми получиха златни медали за храни и напитки на водещите изложения в сектора . 14| 5673 |25.09.2015 Домусчиев си вярва: Сериозните компании не работят със сивия сектор . 1| 10243 |24.07.2015 Франс прес: България – сигурен пристан на гръцки компании

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads