Реклама / Ads
0| 8206 |08.02.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Златен старт за NEXT BASKET на българския пазар

.
Първият изцяло завършен онлайн магазин на платформата ще продава уреди и аксесоари за художествена гимнастика, а банерът му красят олимпийските ни шампионки.
 

Новата платформа за изработка на онлайн магазини NEXT BASKET представи първия си готов проект, който е пилотен за българския и световния пазар. В електронния магазин ще се продават професионален клас аксесоари за художествена гимнастика, а първият партньор на платформата е официалният дистрибутор на марката SASAKI за България - Спорт Ивентс Мениджмънт.

 

С този проект NEXT BASKET демонстрират част от възможностите на системата си за управление на онлайн съдържание. Те са насочени предимно към малкия бизнес и търговците, които искат да отворят онлайн магазин към вече съществуващ физически обект.

 

Какво представлява интернет магазинът, какво потребителско изживяване предлага и кои са допълнителните му функционалности разказваме в следващите редове.

 

Готов дизайн за бърза изработка на магазина


Визията на електронния магазин се изгражда чрез предварително създадена дизайнерска тема, която служи като лесен за адаптация и персонализация дизайн. Бизнесът може да избира между пълен набор от статични, продуктови и целеви страници, след което да ги пригоди за нуждите си по метода на бриколажа - с готова основа и сглобяване на работещо решение за уеб дизайн.

 

Използваната тема е специално разработена за нуждите на малки онлайн магазини, а визията ѝ предлага както интуитивна навигация, така и модерен изглед на сайта според всички добри практики в е-комерс нишата.

 

Лесно управление с автоматизирани процеси


Отвъд потребителския интерфейс стои стабилна архитектура, подсилена с различни функционалности, интеграции и автоматизации. Те са насочени към удобството на бизнеса и имат за цел да пестят време, усилия и ресурси в реализацията на почти всички технологични процеси в дигиталната търговия.

 

Платформата има изцяло no-code контролен панел, което позволява на партньорите да менажират магазина си без специализирани технически познания. В пилотния проект на NEXT BASKET са използвани няколко изключително полезни функционалности, включително:

 

●       Готова връзка с куриерски фирми и автоматично генериране на товарителници;

●       Автоматизирани имейл съобщения, касаещи статуса на направените поръчки;

●       Вътрешна система за мониторинг, проследяване и отчетност на продажбите;

●       Програма за създаване на дигитални рекламни банери;

●       Управление на вариации на продукти по номера, цветове и др.

 

Още в първата си версия, платформата интегрира и широк набор от вградени SEO инструменти за по-добро класиране на сайта в търсачките. Те обхващат както мониторинг за технически грешки, така и автоматизирани препоръки за подобряване на текстовото съдържание, метаданните и оптимизацията на изображения.

 

Професионални бизнес услуги от NEXT BASKET


Освен софтуерните възможности, NEXT BASKET предлага на партньорите си и експертна подкрепа под формата на различни услуги, свързани с е-комерс. За пилотния си проект платформата участва с професионални услуги в няколко различни направления, а именно:

 

●       Инсталиране и конфигурация на SSL сертификат за криптиране на връзката;

●       Изготвяне на пълна документация за съответствие с действащия GDPR регламент;

●       Копирайтинг услуги за създаване на продуктови описания;

●       Професионални снимки на част от продуктовата гама на магазина;

●       Прилагане на техники за визуален мърчандайзинг;

●       Използване на личен акаунт мениджър за онлайн магазина.

 

Според избрания SaaS вариант за партньорство, 112-те различни бизнес услуги на NEXT BASKET могат да бъдат както платени, така и безплатни. Независимо от включените в ценовия план безплатни услуги, бизнесът винаги може да заяви и друга услуга спрямо нуждите си.


Тази по възможност да отиде някъде, където потебителите не са силно бизнес ориентирани.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4648 |20.05.2021 „Артекс“ плаши държавата с огромен иск, ако пак спрат строежа на „Златен век“ . 0| 9468 |20.07.2018 БРАТЯ МИНКОВИ КЮВЕ оценено с невероятните 95 точки и златен медал на „DECANTER” . 5| 8943 |13.10.2015 Невероятен пробив за България: Със златен медал от Брюксел ракиите на Карнобат покориха световните пазари . 0| 7349 |03.04.2014 Верано Азур розе си тръгна от Винария със златен ритон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads