Реклама / Ads
28| 13545 |24.02.2019 ГЛАСЪТ

Белянова: Ние сме в затвор, изкуплението ни зависи от нас. Призовавам ви, не мълчете!

.
Албена Белянова
Спомнете Анди Дюфрейн - героя от ”Изкуплението Шоушенк”, който написа стотици писма, за да получи 500 долара за библиотека на затвора. Отне му години, но ги получи. А никой не му вярваше. Ние, българите, сме в затвор. Нашето изкупление зависи от нас. ”Страхът може да те затвори. Надеждата може да се освободи.”
 

Адвокат Николай Хаджигенов призовава всички адвокати, практикуващи и не само, юристи, съдии, прокурори и въобще всички, които поне малко се чувстват граждани, а не роби да изпратят по едно писмо или имейл на Висшия Адвокатски съвет, Омбудсмана, Министерски съвет, Народното събрание, Комисията по защита правата на човека към ООН, Европейският парламент, както и към всички възможни европейски и международни организации. И аз ви призовавам - пишете, говорете, не мълчете!


Аз написах над 30 писма и ще продължа. Пишете на всички, които по служба са длъжни да работят в интерес на гражданите! Има смисъл. И да не ви отговорят има смисъл. Те си мислят, че са ви надхитрили, че не ви дължат дори един отговор. Грешат! Дължат ви, защото вие им плащате заплатите! Дължат ви, защото така пише в законите и когато не ви отговарят, те нарушават законите и носят отговорност за това. Мълчанието на институциите тук е ясен знак за институциите извън България.

 

Международните институции, обаче, ще помогнат, когато от нас научат истината за това, което се случва в нашата България, защото крепящите статуквото ако не ги лъжат, то премълчават или изопачават фактите. Тези, които се подиграваха и си мислеха, че си губя времето и силите, скоро ще разберат колко много са се объркали.
"Надеждата е нещо добро, може би най-доброто от всичко на света. А нищо добро не умира! Въпросът е дали да се вкопчиш в живота или в смъртта." Вие в какво ще се вкопчите?

 

Албена Белянова, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 11117 |23.02.2019 Ашколсун, кьопоолар*! Браво, неуморими, неприсъствени законотворци! . 27| 26738 |22.02.2019 Конспиративни записки: Нов политико-олигархичен кръг иска властта . 12| 22850 |21.02.2019 Закуските на Цветанов в САЩ – срам за американците! . 9| 10171 |20.02.2019 Някак русофобско е Синода да канонизира Дякона, а и ченгетата не дават

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads