Реклама / Ads
0| 7511 |11.08.2022 ГЛАСЪТ

В казармата на Гълъб: Покрай руския газ зелените чорапи стават задължителни

.
Гълъб оглави служебното правителство. Така реши президентът Радев. Това налага да припомня знаменитата мисъл на руския генерал Лебед, който „случайно“ загина с хеликоптер, след като каза, че ще се кандидатира за президент. Генерал - политик е все едно евреин – еленовъд.
 

Има доказателства, че Гълъб е чел и се е явявал на изпит по история на БКП, който взел с отличие. Но няма данни и свидетели, че знае нещо за Великата харта на свободите. Това прави разликите важни. Магна харта, подписана от английския крал Джон Безземни през 1015 година, описва правата на всички граждани – от краля, аристокрацията и бароните, църквата и всеки един обикновен човек. И тези права се базират на равенство. Преди 1007 години там са разбрали това. През 2022 година ЗаКаПеЧеТо на 4-я служебен кабинет на Радев иронизира протестиращите пред „Дондуков“ 2 и Кирил Петков: „Държавата не се ръководи с хаштагове, а с членове и алинеи“. Евреин – еленовъд. Политофицер – премиер. За граждански права и обществено мнение – нула понятие. Все пак Гълъб знае думата хаштаг!

 

Като виждам колко военни Радев назначи за министри и премиери – такава му е банката с кадри от живота в армията, - си представям как се чувстват хората в казармата. Ами ако Радев бе лесовъд? Или овчар?

Шегувам се: такива у нас не стават политици и висши управленци. Военните са на мода. "Слушам" и кръгом - заповеди не се обсъждат.

 

По телевизията показаха как в Северна Корея Ким Чен Ун съобщи, че е преборил коронавируса и стотици генерали и офицери се втурнаха да му целуват ръцете.

Сценката със спасителния руски газ у нас, ще е нещо от този жанр. Бедна ви е фантазията. Третото освобождение...

 

Дано в МВР не се вържат на тези глупотевини и да изпратят въоръжени срещу протестиращите. Голям смях ще падне... в Кремъл.

 

Какъв грах извършихме, че Съдбата така жестоко ни наказва!

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 51114 |04.08.2022 Какво скриха родните медии покрай новата доктрина на Путин за военния флот . 37| 32343 |26.08.2018 БНТ се опозори покрай трагедията с автобуса! Ще помолят ли Делян да махне Емил . 10| 27305 |27.09.2017 В харема „Борисов 3“ замириса на изгоряла гума покрай Дунарит и Емко . 21| 11739 |09.10.2015 Местан не стана ага покрай Василев, остана си ефенди

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads