Реклама / Ads
0| 5768 |13.03.2008 ИНТЕРВЮ

Дългия ми забрани да участвам на “Евровизия”, не ме допусна и до “Пей с мен”

.
Скандални разкрития на чепатия старозагорец Светльо от "Five Stars", който не се наведе пред Дългия, но заради него не бил допуснат до "Пей с мен", а преди това и до "Евровизия".
 

Интервю на Георги Стоянов, LifeStyle 

По повод шоуто“Пей с мен” - поредното “шоу-касичка” на Слави Трифонов, се срещаме с един от неговите “продукти” – Светозар Христов. Въпреки гръмките обещания участникът в риалитито “Аз пея в Ку-ку бенд” бе захвърлен от Дългия и компания като “тв-продукт с изтекъл срок на годност” и заменен с нови кандидати за слава и машини за пари. И с нови гръмки обещания, които наскоро отново се пукнаха като балон и предизвикаха бурен скандал, след като Трифонов забрани да бъде излъчено разследване на “Господари на ефира”, в което участниците в “Танцувай с мен” също изреваха, че са били “прелъстени и изоставени” от Славчо. Ето скандалните разкрития на чепатия старозагорец Светльо, който не се наведе пред Дългия.

- Светльо, какво те накара да надигнеш глас срещу Слави и екипа му?

- Разбрах за претенциите на участниците от първия сезон на “Танцувай с мен”, но мисля, че те са минимално прецакани, а аз максимално.

- Разкажи малко предистория. Кога тръгнаха проблемите ти?

- На един концерт, във Варна май, нали излизаме и трябва да кажем едни думи. И идва моя ред, аз почвам да говоря, казвам: “Аз съм Светозар Христов”. И целият стадион почва да скандира. През това време Слави трябва да се преоблече в бяло и да излезе след приказките. Почаках 15-ина секунди, а той преждевременно излиза и през зъби ми изсъска: “Аре бе, няма ли да говориш?” А аз набързо тогава си казах репликите и започна парчето. Ама го каза със злоба. Все едно е броил колко пъти викат “Светльо” и е мерил с децибелометър. И оттогава всичко тръгна надолу. Той вече спря и да ми се обажда.

- По време на “Файв старс” имали ли сте подобни проблеми? Чувал съм, че сте щели да стигнете до бой с тонрежисьора?

- Да. И това е вярно - на два пъти, дори единия път се разревах от яд. Това беше, защото излязох извън сценария, а и повиших тон. Интересно защо когато озвучава Слави и Слави вика, не се втурне да бие него?

- Ти говори ли с него конкретно да ти каже какво има против теб?

- Не. Въпросът е, че аз напуснах. И Евгени викаше: “Ама чакай, сега ще ти издадем албум”. А аз знаех, че само ми говори, за да чакам още година и да ме държат. И после да ме изхвърлят. Поне направих клип и още песни, докато не бях при тях. Те едва ли щяха да ме пуснат на “Евровизия”, както и се случи преди. Бях пуснал парче за “Евровизия” и интересното е, че Евгени, който никога не се обаждаше, се скъса да звъни тогава, за да си изтегля песента. Аз казах - не, няма да я изтегля. Викам, при положение, че не сте ми издали албума, ме спирате дори да си правя собствени парчета!

- Росен Петров какво е говорил за теб?

- Ами Росен е разправял на едно момиче, че не съм в ред и някакви глупости, общо взето. А тя ми е най-върлата фенка и ме е защитавала. А на “Пей с мен” ми сложиха забрана да влизам. Бях придружител на едно момиче и не ме пуснаха, а иначе се явих на кастинга и им казах - идвам, защото албум не ми издадохте, а сега барем нещо дадете…

- Добре, къде се криеше причината да не изпълнят обещанието си?

- Не съм само аз излъган. Помниш ли когато излъга Митко Цонев и той си обръсна мустака, в замяна на което Слави трябваше да спре с обидите си към царя…

- А със Слави, след като напусна шоуто, имал ли си среща?

- Ами трудно е да си направиш среща. Срещнах го в Бургас на улицата случайно, и във фитнеса. Но там едва ли може да има разговор. А си имам достойнство, за да ходя до офиса им.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10191 |07.03.2008 М. Врабевски: Държавната апатия отблъсква българите от диаспората . 52| 35784 |29.02.2008 Петър Христозов: Луканов беше двоен агент, досието на Костов е в Москва . 13| 10631 |22.02.2008 Даниел Стоянов: Мога да стана като Роби Уилямс и да прославям България . 0| 9574 |21.02.2008 Станислав Новаков: На този етап не сме готови за нов Закон за туризма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads