Реклама / Ads
4| 4242 |09.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Листата с кандидати за народни представители на ПП ”Републиканци за България” в София - област

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Чавдар Маринов, на 44 год. Живее в гр. Костинброд. Заемал е различни експертни позиции в ДФ „Земеделие“ и Министерство на Земеделието, храните и горите, в периода 2007 – 2017 г. Изпълнителен директор на Българска асоциация на организациите на производители на плодове и зеленчуци 2017-2019 г. Заместник-министър в Министерство на Земеделието, храните и горите в периода май 2019 – април 2020.
 

Мартин Асенов, на 34 год., живее в община Божурище. Магистър агроном по растителна защита и магистър по финанси. Занимава се с бизнес в сферата на ландшафтната архитектура. Работил е като експерт в общинска администрация, в отдел екология, местни данъци и такси, европейски проекти.

 

Владимир Владимиров, на 42 год. Интердисциплинарен експерт в сферите на политическите науки, европейски фондове и страните от Западните Балкани. Владее пет езика. Семеен с едно дете.

 

Миле Милев, на 50 години. Живее в град Елин Пелин. Адвокат от Софийска Адвокатска колегия. Магистър по право,  следдипломна квалификация „Защита на основните права на човека в европейското право.“

 

Димитринка Николова, на 54 години. Общински съветник в община Костенец. Омъжена, с едно дете. Адвокат към Софийска адвокатска колегия. Магистър по право, следдипломна квалификация в УНСС "Регионално развитие и управление на инвестиционни проекти". Външен експерт АОП.

 

Любомир Методиев, на 21 год. Общински съветник в община Сливница, председател на сдружение за развитие и подпомагане на Сливница и Драгоман, студент по право и член на Атлантическия съвет.

 

Александра Таскова живее в гр. Костинброд и е икономист по образование, мениджър във фирма. Има дългогодишен опит в сферата на счетоводството и човешките ресурси.

 

Инж. Георги Чобанов, на 37 години. Женен, с едно дете. Завършил Минно-геоложки университет “Св. Иван Рилски”, специалност “Електроенергетика и електрообзавеждане”. Управител на частна фирма.

 

Венцислав Николов, на 34 години. Живее в община Правец и работи в общинска администрация Правец.

 

Благовест Бичаков, на 33 г., от с. Бели Искър, общ. Самоков. От 2019 г. е кмет на селото. По професия е водещ и продуцент на радио и тв предавания. Завършил е "Връзки с обществеността" в СУ Св. Климент Охридски".

 

Камен Герасимов, на 30 години, женен с едно дете. Бакалавър със специалност "Топлотехника" в Технически Университет - София. Работи във фармацевтично предприятие като поддръжка на HVAC системи.

 

Нелка Григорова Маркова, на 58 г. Завършила е "Мениджмънт и Предприемачество". Работи в Областно пътно управление.

 

Лили Спасова живее в с. Томпсън, община Своге. На 31 г., майка на две прекрасни деца. Млад и амбициозен човек, който мисли за по-добро развитие на държавата.

 

Иван Йорданов, на 38 години, живее в гр. Ихтиман. Завършил е ЮЗУ "Неофит Рилски" с образователно-квалификационна степен бакалавър "Българска филология" и магистър "Връзки с обществеността". Работил като редактор в кулинарното списание и предаване, офис мениджър в кабелна телевизия гр. Ихтиман. В момента е учител по български език и литература в ПГ "Васил Левски" гр. Ихтиман.

 

Иван Димитров, на 47 год. Инженер "Транспортна техника и технологии" и икономист "Международни икономически отношения". Специалист в областта на Международната търговия, Международен мениджмънт, Управление на екипи и процеси. Има над 20-годишен опит като управител на големи търговски компании. Участвал е в разработването на проекти в областта на енергетиката, оползотворяването на отпадъците и производството на органични торове. Лектор на конференции в областта на търговията и дистрибуцията. Семеен, с две деца.

 

Митко Тодоров, живее в гара Лакатник. Семеен, завършил е техникум по горско стопанство, с бакалавърска степен по стопанско управление, бакалавърска и магистърска степен по стопанска логистика. Работил е в сферата на горския отрасъл за възобновяване и опазване на горите от горски вредители. В момента е лесовъд на частна практика.


Снимките на кандидатите може да видите на сайта на ПП "Републиканци за България".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3184 |08.03.2021 Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица . 8| 3600 |06.03.2021 Иван Анчев представи в Перник кандидатите за народни представители от Републиканци за България . 3| 7209 |01.03.2021 Десислав Тасков, БСП: Оттеглям се от листата за народен представител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads