Реклама / Ads
13| 3824 |07.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Републиканци за България във Велико Търново пуснаха онлайн приложение за връзка с жителите на областта

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Интерактивен метод за онлайн връзка с възможно най-много граждани, пуснаха председателят на партията и водач на великотърновската листа на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и кандидатите за народни представители, участващи във вота под номер 21 в бюлетината.
 

Целта на Републиканци за България е, както да осъществят своеобразно допитване за нагласите на хората в областта и техните очаквания от следващото управление, така също и да идентифицират реални и конкретни проблеми, с които те се сблъскват. „Какво искате да се промени в мястото, където живеете?“, е един от въпросите в онлайн формуляра.

 

Наред с локалните проблеми, жителите на Великотърновска област имат възможността да подредят по важност, според собствените си виждания, основните приоритети в държавното управление. ПП „Републиканци за България“ залага на:

 

Повече възможности за младите хора;
По-добри социални услуги;
Умни градове и жизнеспособни села;
Грижи и достойни пенсии за възрастните хора;
Ускорено развитие на изостаналите региони;
Работещо електронно управление;
Зелена и високотехнологична икономика;
Приоритетна и повсеместна борба с корупцията;
Съхранена и чиста околна среда;
Реална подкрепа за малкия и среден бизнес;
Достъпно и модерно здравеопазване;
Повече и по-сигурни енергийни източници;
Подобряване и модернизация на инфраструктурата в страната;
Качествено образование за всички.


В онлайн приложението на великотърновските кандидати от Републиканци за България, е достъпна и интерактивна карта на региона.

 

Иновативният електронен формуляр може да бъде открит през Фейсбук страницата на областната структура на Републиканци за България във Велико Търново. Той е достъпен също така чрез QR код, или посредством линка.

 

Още от ПП "Републиканци за България".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3449 |07.03.2021 ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на предизборната кампания в областта . 4| 3094 |07.03.2021 С маратон на Гребната база Републиканци за България дава старт на предизборната кампания в Пловдив . 1| 3772 |06.03.2021 ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания . 7| 3911 |06.03.2021 Гюнай Исмаил, областен координатор на Републиканци за България в Шумен: Феодалите на ДПС станаха и на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads