Реклама / Ads
0| 3221 |23.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Владимир Маринов, водач на „ЛЕВИЦАТА!“ В 17 МИР Пловдив област: С изричането на неистини няма как да убедите хората, че сте по-добри от другите

.
Не съм учуден! Дълбоко възмутен и обиден съм от твърдението, с което водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област Вежди Рашидов провежда предизборната си кампания в село Устина, община „Родопи“.
 

„…Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с напълно изградена канализация…“ е казал в Устина г-н Рашидов. Явно е, че г-н Вежди Рашидов няма как да знае историята на всеки един инфраструктурен проект, който е реализиран в община „Родопи“. Очевидно е, че е бил подведен от областния координатор на партията си Георги Мараджиев и откровено излъган от общинския ръководител на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов, който в два последователни мандата управляваше община "Родопи". Та се опитвам да си спомня в кой момент в периода от 2011 до октомври 2019 година екипът на Спасов точно е проектирал и започнал строителство на канализацията в Устина. Не мога да си спомня, защото такъв момент няма.

 

Фактите са свидетели на миналото и те могат да бъдат проверени в администрациите на община „Родопи“ и на Министерски съвет. Проектът за канализация на село Устина е изготвен през 2020 година, когато кмет на община „Родопи“ е Павел Михайлов, който няма нищо общо с ПП ГЕРБ.

 

Изграждането на двата главни колектора, около един километър канална мрежа и още толкова отклонения, започна година по-късно, през 2021, когато отново кмет на общината е Павел Михайлов, който няма нищо общо с ПП ГЕРБ.

 

В нито един момент, от така изложените факти, не виждам къде е приносът на ПП ГЕРБ и кое е похвално за тяхното управление. С изричането на неистини няма как да убедите хората, че сте по-добри от другите.

 

Но сте прави в едно: Управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3016 |23.03.2023 Печалбите на бизнеса трябва да отиват за заплати, а не за допълнителни данъци . 1| 3279 |22.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!” призова за отмяна на разрешението на кариерата в землището на Горнослав, общ. Асеновград . 0| 4215 |22.03.2023 Отворено писмо от ЛЕВИЦАТА! до Корнелия Нинова . 3| 3151 |22.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ и БХРА определиха най-спешните мерки за насърчаване на туризма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads