Реклама / Ads
11| 4667 |12.01.2023 НОВИНИ

Адв. Марк Фейгин: В руския елит е модерно да се живее с две семейства. Шойгу има две жени, Лавров също

.
Марк Фейгин
Обявявайки семейните ценности за една от основите на руското общество, руските власти водят начин на живот, който е далеч от тях. Това казва руският адвокат и блогър Марк Фейгин в интервю за Алес Бацман, главен редактор на онлайн изданието ” ГОРДОН ”. Според Фейгин руският елит, начело с Путин, са далеч от тези ценности. Путин е разведен, но Лавров и Шойгу имат по две семейства. И това се счита за нормално.
 

Според него никой от населението на Русия вече не вярва, че Кремъл и близкият до него „елит“ са „не корумпирани чиновници, мошеници и не милиардери, забогатели от експлоатацията на руския народ“. Но в същото време се смята, че те се придържат към традиционните семейни основи. Фейгин казва, че всички те, начело с президента Владимир Путин, са далеч от това.


Путин крие информация за личния си живот. Официално от 1983 до 2013 г. е женен за Людмила Шкребнева. Имат две дъщери: Мария (1985) и Катерина ( 1986). Според руски и западни таблоиди Путин от много години поддържа лична връзка с олимпийската шампионка по гимнастика Алина Кабаева, която е с 31 години по-млада от него. Wall Street Journal съобщи, че според американските власти тя е родила най-малко три деца от Путин.


Сергей Лавров е официално женен за филолога Мария Лаврова, имат дъщеря Екатерина (1982). Според руските медии Лавров от много години поддържа близки отношения с бизнесдамата Светлана Полякова. Партньори и роднини на тази жена заемат ключови позиции в министерството, а семейството й има активи на стойност над 1 милиард рубли. (13,8 милиона долара). Доведената дъщеря на Лавров Полина Ковалева притежава имот в Лондон на стойност около £4 милиона ( $ 4,9 милиона) , според уебсайта на британското правителство. Обединеното кралство наложи санкции на Ковалева през март 2022 г., а на собствената дъщеря на Лавров през април .

 

Шойгу също е официално женен. Съпругата му е бизнесдамата Ирина Шойгу. Две дъщери са родени в брака им: Юлия (1977) и Ксения (1991). Според руски медии Шойгу е имал лични отношения с бившата стюардеса Елена Каминскас (Шебунова). Наричат ​​я майка на децата на Шойгу - Данила (2001) и Дария (2008).

 

Превод Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3514 |09.01.2023 Русия обяви за федерално издирване руския филантроп и бизнесмен Борис Зимин . 3| 3676 |06.01.2023 Руският олигарх Абрамович прехвърлил яхти, самолети и имоти на децата си, за да избегне санкции . 22| 3379 |06.01.2023 ”Булгаргаз” може да бъде осъден от руския енергиен гигант ”Газпром” при арбитражно дело . 10| 3363 |05.01.2023 Руският патриарх с призив за коледно примирие в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads