Реклама / Ads
3| 6884 |14.01.2019 НОВИНИ

Адв. К. Симеонов: Както я караме, прокуратурата ще пише и присъдите

.
Константин Симеонов Източник: БГНЕС
В скоро време, така както я караме, прокуратурата ще пише и присъдите. Специализираният съд, за съжаление, се превръща в орган, който подпечатва решенията, които се взимат в прокуратурата. Това каза адвокат Константин Симеонов пред Фрог нюз
 

В събота в сайта на БТВ беше публикувано решение на съда относно мярката за неотклонение на петима от свидетелите по делото КТБ и то преди съдът да е прочел определението. По този скандален повод Сименово коментира: Такова нещо до сега не ми се беше случвало. Случвало ми се е съдията да има готово определение, без да се оттегля на заседание след съдебните прения, да прочита готово определение, което означава, че е написано предварително.

 

Но такова нещо, да бъде публикуван крайния резултат преди да бъде обявен в залата, не ми се беше случвало. В случая трябва да се обърне внимание, че няма правосъдие в този специализиран съд, но това нищо няма да промени. Защото следващата инстанция подпечатва глупостите и грешките на първата и темата приключва, кръгът са затваря. Ние сме в Параграф 22!

 
След фалита на КТБ, започва големият грабеж. Повечето хора го разбраха. Първо се наляха едни пари в гаранционния фонд, които ние всички ще плащаме. Платиха се парите на хората, вместо те да се съберат от активите на банката. Активите се разпиляха, като ги прибраха съответните хора. Единственият актив, който не успяха да приберат е оръжейният завод „Дунарит“.

 

И започнаха войни, които продължават три години. Те са на приливи и отливи. „Дебеличкият бизнесмен“ много иска да налапа „Дунарит“. Но не успяха да пречупят собственика Емилиян Гебрев. Не можаха през фалшиви офшорки, договори, цесии и т. н. да приберат „Дунарит“. И сега решиха да го направят по бруталния начин, като тръгнаха да обискират офисите на адвокатите.

 

За атаката на прокуратурата и каква е целта, четете цялото интервю на Константин Симеонов в рубриката „Интервю“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 9463 |11.01.2019 Адв. К. Симеонов: Прокуратурата репресира свидетели по делото ”КТБ” чрез сплашване и арести (обновена) . 0| 4437 |03.01.2019 Областните администрации вече легализират някои документи както МВнР . 3| 4432 |05.12.2018 Валери Симеонов: Полицията да каже защо престъпникът от Бутан е на свобода . 2| 4284 |30.11.2018 Валери Симеонов: НФСБ не подкрепят промените в частта за тръбите за газ от ”Турски поток”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads