Реклама / Ads
5| 4251 |03.01.2022 НОВИНИ

Адв. Стефан Левашки: Ако и за асоциации почнем да се дебнем накъде сме тръгнали?

.
Адв. Стефан Левашки
След като станах медийно известен като грубиян и простак, ми се струва редно да напиша няколко реда и аз, не за да се извинявам, защото не мисля, че съм обидил някого, а за да кажа какво мисля по този изкуствено предизвикан скандал, подет първо от няколко жълти сайта и преекспониран в писмо на Асоциацията на прокурорите до Висшия адвокатски съвет, в което за съжаление се преразказва написаното в тези медии.
 

Работя в сферата на наказателното право вече близо 30 години, за кратко като съдия и вече повече от четвърт век като адвокат, много моля, ако има поне един прокурор, следовател, разследващ полицай, съдия, служител на пенитенциарно учреждение, с който съм се държал "Грозно и вулгарно", да ми се обади, ще му се извиня лично.

 

А иначе от цялата дандания за кой ли път разбрах, че ако пребият някой адвокат на улицата, затова, че е сторил или не нещо, свързано с работата му - той няма качеството на адвокат според прокуратурата, но ако напише в празничните дни някакъв, според едни просташки и нелеп коментар под чужд пост, според други забавен, заедно с над още 300 други души, чиито са доста по-пиперливи и остри, изведнъж става не само адвокат, но и такъв, който обижда цялата прокуратура. Аз проблем с редовите прокурори нямам, уважавам ги, имал съм и здрави приятелства с някои от тях. Проблемът ми е с ръководството на прокуратурата и то най-висшето.

 

Писал съм много остри постове тук, както съм и участвал в различни събития в тази насока - глас в пустиня. Изведнъж обаче моят глас се извиси и бе чут от един коментар, в който думите не са мои, а на автора на поста, моя е единствено асоциацията, която направих от тях. Може би не е правилна, но вече и ако за асоциации почнем да се дебнем накъде сме тръгнали. Здрава и щастлива Нова година желая на всички и на тези, които ме подкрепиха и на тези, които ме укориха.

 

Адвокат Стефан Левашки, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 3940 |31.12.2021 Стефан Янев: Силна България трябва да се отстоява . 5| 3749 |31.12.2021 Л. Стефанов: 2021 г. да бъде трамплин към просветляване в главите на хората, които избрахме да ни управляват . 3| 4104 |27.12.2021 Стефановден е! . 34| 4200 |21.12.2021 Стефан Янев: Не са нужни допълнителни войски на НАТО в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads