Реклама / Ads
0| 3219 |14.03.2020

Агенцията по вписвания със строг режим за достъп до гишетата

.
Източник: БГНЕС
Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и въведеното извънредно положение, Агенцията по вписванията въвежда строг режим за достъп до гишетата на АВ в цялата страна. Агенцията апелира всички потребители да използват електронните услуги, предлагани от институцията и да ограничат посещението на офисите й до минимум.

Институцията предупреждава, че от 16 март се въвежда по-строг режим при обслужване на гише на клиентите в цялата страна. 

 

Агенция по вписванията припомня, че наближава крайния срок за подаване на декларации по чл. 38, ал.9, т.2 от ЗСч, за предприятия, които не са осъществявали дейност. Според статистика от минали години, в периода от 20.03 до 31.03, подаващите декларации на гише достигат до 5000 на ден. Апелираме всички да използват електронен подпис или сертификат, издаден от АВ, за да подадат нужните документи онлайн.

Задължително е посещенията в офисите на Агенцията по вписванията да се ограничат, за да се избегнат струпвания на хора.

 

Пропускателният режим във всички офиси в страната ще бъде много строг и в салоните ще се допускат толкова хора, колкото гишета работят. Всички останали клиенти ще изчакват реда си извън сградите, като ще се съблюдава между хората да има разстояние 1 метър. Създадена е извънредна организация за по-бързо приемане на документите, с цел престоя на всеки един потребител в сградата да бъде максимално кратък. Обработката на документите ще се извършва от служителите а Агенцията извън работно време.

 

Гражданите се призовават да използват всички дигитални контакти за отправяне на запитвания по телефон 070012107 (в работно време) или мейл office@registryagency.bg.

Всички гореизброени мерки се вземат с цел съблюдаване здравето на служители и клиенти!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Извънредно заседание на МС. Обявяват по-строги мерки срещу коронавируса 18| 3712 |12.03.2020 . Ще се искат по-строги наказания за киберпрестъпления 1| 3098 |20.02.2020 . Бизнесмен: Защо се обвинява Костов, а не вземащите пари в Агенцията по приватизация 13| 7704 |15.02.2020 . По-строги изисквания за горенето на боклук искат от ГЕРБ 4| 3248 |14.02.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО