Реклама / Ads
15| 7549 |28.01.2012 НОВИНИ

Арестуваха екстрасенса Деси по време на преглед

.
Скандалният екстрасенс Десислав Велков-Деси е бил арестуван в Благоевград. Белезниците закопчали ръцете му след предварително подготвен капан на ченгетата. Деси е трябвало да извърши “гинекологичен преглед” на момиче в наета от него стая на улица “Скаптопара” в пиринския град, съобщи в. “Струма”.
 

Екстрасенсът стана известен с тези прегледи и сеанси, при които нанася побой над пациентката, правейки пред нея опити да се възбуди. Такъв бе случаят с Магдалена от Дупница, която след контакта с екстрасенса изпадна в шок. Младото момиче бе подлагано на всякакви перверзии от популярния екстрасенс. Вчера около обяд пациентката се свързала с Деси, уговорили срещата и когато тя дошла на секретния адрес, ченгетата го закопчали.

В Благоевград Десислав Велков е от около месец. От години той се провъзгласява за успешен екстрасенс и твърди, че е разкрил голяма част от тежките престъпления в страната. Стана известен с това, че още през 1995 г. по се сдоби с карта на извънщатен сътрудник на охранителна полиция в Пето управление на МВР в София и с нея успя да измами много хора, включително и висши полицаи.

Десислав Велков има регистрирани 50 криминални прояви - грабежи, кражби, измами, изнасилване, блудства и побоища. Преди време бе осъден в Пловдив на 4 години затвор. Последната му регистрация е в Шумен, където полицейската дирекция го обяви за издирване заради куп измами и две блудства.

Ченгетата в Шумен не успели да го арестуват, тъй като екстрасенсът навреме изчезнал. Минути след като бил задържан, вчера следобед в полицията в Благоевград дошло младо момиче, което се представило за негова асистентка и приятелка. С нея екстрасенсът бил дошъл в Благоевград и живеели заедно. Ченгетата от Първо управление твърдят, че Деси трябва да влезе в затвора независимо от опитите на някои да му припишат психично заболяване. Няколко експертизи обаче са доказали, че той не е луд, а е много хитър и схватлив и може да води за носа много хора по някакъв необясним начин, коментираха криминалисти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6175 |27.08.2011 Фаталната Деси не изпратила Георги до гроба . 1| 8864 |25.08.2011 Стрелецът Мартин и Деси били царе на купоните . 2| 5238 |04.07.2011 Арестуваха БГ фалшификатори в Кения . 7| 6974 |05.05.2011 Арестуваха сериен изнасилвач

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads