Реклама / Ads
3| 4436 |14.02.2017 НОВИНИ

Байрактаров и още поне 19 са независимите кандидати за депутати

.
Димитър Байрактаров
Независимите кандидати за депутати подали документи за регистрация в Районните избирателни комисии (РИК) са 20. Възможно е информацията на някой от сайтовете на 41 РИК-а, да не е актуална и да има още някой подал документи кандидат, тъй като срокът за подаването им изтече на 13 февруари.
 
Поне 9 от кандидатите са от партията "Нормална държава" на бившия депутат от БСП Георги Кадиев, която не получи регистрация от съда за предсрочните избори. Това са Кадиев, който е кандидат в 23 МИР в София, Соня Маркова в Благоевград, Румен Домбашов в Смолян, Даниела Давидкова във Велико Търново, Красимир Костов в Ямбол, Димитър Игнатов в Пловдив, Росица Йорданова във Варна, Никола Вапцаров в 24 МИР в София и Венцислав Кенанов в 25 МИР в София, пише "Дневник".

Във Варна има още двама желаещи да бъдат независими депутати. Това са Красимир Иванчев Жейнов и Илко Георгиев Христов.

В Ловеч има един кандидат -Златко Спасов Здравков. Ако няма съвпадение на имена Здравков е бил шеф на ДАИ и града и бивш сътрудник на ДС.

В Плевен се кандидатира Димитър Огнянов Игнатов, а в Пловдив 28 годишният Никола Йонков Йотов.

В 23 МИР София ще се състезава и Ева Петрова Маринова, а в 24 МИР и Николай Борисов Андреков, който е бил кандидат за директор на Столичния куклен театър.

Най-много са кандидатите в 25 МИР. Бившият депутат от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров, който беше сред най-говорилите от трибуната на 43-то Народно събрание, ще се опита да влезе като независим в следващия парламент. Бившият журналист от телевизия СКАТ представляваше Бургас и бе от листите на НФСБ на Валери Симеонов. Другите независими депутати тук са бизнесменът Тодор Костадинов Белмустаков, Гергана Стойчева Денева и Мария Петрова Колева.

Старозагорецът Иван Матев, по-известен като супер Любо от телевизионна реклама се кандидатира за депутат в родния си град. Гергана Денева е негова съпруга.

В Хасково се кандидатира Георги Петров Богданов, а в Ямбол финансистът Красимир Костов Костов

ЦИК ще проверява дали събраните от инициативните комитети подписи и документи са редовни и някой от тях може да отпадне от изборите.

Без независими кандидати са Враца, Бургас, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Шумен Перник, Пловдив-област, Разград, Русе, Силистра, Търговище.

22 са партиите и коалициите, който ще участват в следващия парламент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4576 |14.02.2017 Димитър Байрактаров напусна Патриотите . 0| 3846 |13.02.2017 Студен понеделник, но без валежи . 0| 3708 |12.02.2017 Пускат движението през ”Ечемишка” в понеделник . 2| 4182 |07.02.2017 Разединението в дясно освобождава терен за опонентите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads