Реклама / Ads
76| 12869 |09.10.2013 НОВИНИ

Бареков: Следващата коалиция е Борисов - Станишев

.
Има сделка за завръщането на ГЕРБ във властта, която се прави с ключови фигури на хора от властта. Следващата коалиция, която ще гледаме, ще бъде или между Бойко Борисов и Станишев или между Бойко Борисов и Доган, което за мен ще е краят на държавността. Това каза Николай Бареков в сутрешния блок на TV7.
 

В момента логичната развръзка е Орешарски да си изпълни програмата в тези точки, които подбраха, (повечето са откраднати от мен) и да отиваме на европейски избори, народът да каже иска ли нова партия да го управлява или иска партиите на статуквото - ГЕБР, БСП, ДПС, посочи Бареков. "Не виждам добри дни за българския народ", посочи той и предупреди, че ако сега отидем на избори, в парламента ще има 3 или 4 партии и ще направят поредната срамна сделка.

Хората виждат, че няма кой да понесе отговорността за случващото се у нас – нито управляващите, нито "намръщеният Борисов, който е абсолютен психопат", каза още Николай Бареков. Според него протестите са добре обмислени и организирани. "Има организация на протестите, която е видна с просто око и в нея, освен кръга на Прокопиев и Плевнелиев, участват и Националната служба за охрана, и медии", посочи той и заподозря шефа на НСО Тодор Коджейков, който "отваряше вратата и носеше кафета" на Бойко Борисов, че изнася информация на протестиращите. "Тази истеризация на протеста няма как да не бъде на някой, който дърпа конците. Кой има интерес? Само Бойко Борисов", категоричен бе Николай Бареков.

Бареков коментира и писмото на Делян Пеевски до медиите. Той обърна внимание на написаното от Пеевски, че тези хора, които сега са срещу него, го познават много добре. "Защо го познават много добре, какво общо са имали те, примерно Пеевски, Борисов, Цветанов, какви са били взаимоотношенията им през годините, през изминалите 4 години, когато ГЕРБ беше във властта?", попита Бареков.

"Има сделка в задкулисието. Тя е с основното участие на Борисов и ГЕРБ и тя цели връщането на ГЕРБ във властта, този път в коалиция с ДПС. Може да звучи наистина абсурдно, но има факти – двама от съдиите, взели това решение (с което Коснтитуционния съд остави Делян Пеевски народен представител – б.ред.) са свързани с ГЕРБ. Единият е посочен от Росен Плевнелиев, а другият е посочен от ГЕРБ. Ако тези хора бяха гласували на обратното становище, Пеевски нямаше да е в пралемента", заключи Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4887 |05.10.2013 БСП обсъжда бюджета за следващата година . 9| 6230 |30.09.2013 Реформаторите преговарят за предизборна коалиция . 34| 6131 |30.09.2013 Д-р Желю Желев: Широка коалиция може да реши проблемите . 38| 5517 |26.09.2013 Е. Сугарев: Сегашната 3-на коалиция е извратена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads