Реклама / Ads
11| 6781 |14.12.2007 НОВИНИ

Бойко Борисов ни пожела Весела Коледа и Весела Лечева...

.
Крилатата фраза кметът Бойко Борисов изрече пред Николай Бареков в сутрешния блок на бТВ. Лафът може да бъде номиниран за „Фраза на годината", ако някоя медия се сети да подреди изцепките на известни българи през изминалите 12 месеца.
 
Може и Frognews.bg да го направи следващата седмица. Вече си хванахме белята с конкурса „Недостойните българи 2007". Едни се сърдят, че пускаме такива номинации, други искат да тече и в английската версия, трети пък ни звънят да кажат, че сме „преминали всякаква граница на приличие". Като че ли да си направил недостойни неща, за които хората пишат в коментарите в сайта ни, е прилично и морално.

Бойко Борисов обаче издигна високо знамето на остроумието - волно или неволно. Цитираме:

Бойко Борисов: Весела Коледа, Весела Лечева и всички останали.
Н. Бареков: Която днес казва: Бойко Борисов е голям пич, между другото.
Бойко Борисов: Весела Лечева казала, че аз съм обещал база да правя на волейболистите. Те от излишъка колко пари дадоха за волейболистите. Снимаха се цялото правителство с тях, аз не съм ходил да се снимам.
Н. Бареков: Последно - Весела Коледа или Весела Лечева, как да завършим предаването?
Бойко Борисов: Радвам се, че мъжът й е добре и всичко ще е наред. И я съветвам, ако иска нещо да правим, ние терени имаме. Вместо само за мотокроса, да вземе и 20 милиона от Станишев, да даде за база, веднага ще направим на волейболистите една зала.

Коментарите са излишни. Все едно да се анализира изреченото от Лора Буш в едно интервю: Ролята на съпругата е да седи до мъжа си, да мълчи и да бъде уверена. Друг път посъветвала Джордж Буш, който отивал на среща с учени: „Не говори, не взимай думата прибързано, въобще дръж се естествено".

Един от водещите на радио Z-рок преди дни направо разби слушателите като изрецитира в ефир: „Любовта е болка, - извикал заекът - и опънал таралежа..."

Велико, нали? Няма да загине този народ, да знаете!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5455 |14.12.2007 Застрелват Путин по Коледа? . 5| 5482 |14.12.2007 Вретенаров си посипва главата с пепел, Борисов очаква прокуратурата да се активира . 1| 8926 |30.11.2007 Ева Херцигова спи до Бандерас, среща се с кмета Борисов . 5| 6529 |26.11.2007 Бойко Станкушев оглави нова медийна групировка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads