Реклама / Ads
56| 6251 |22.12.2013 НОВИНИ

Борисов: Доган като Реал Мадрид - абсолютен шампион

.
Бойко Борисов Източник: Нова тв
Не им обръщам внимание на агитките, защото в противен случай ще се почувстват важни. Те са поредните, които ще заменят Атака в тази коалиция. Бареков е поредната патерица на ДПС, която след време ще отшуми. Те нямат кауза. За всички е ясно, че изпълняват политическа поръчка.
 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия. Той коментира, че обсадата около неговата къща в Банкя се е превърнала в професия за някои хора. „Събират се, идват с коли. Отиват, имат си отговорници - дават им парите, дават им плакатите, написани предварително и чакат да дойде една цензурирана телевизия с камера. Щом светне камерата, сиреч има живо включване, почват да викат. Свършва - пият кафе, пушат цигари и чакат следващото включване”, каза още Бойко Борисов.

Годината за Борисов е била нормална – подал е оставка и е спечелил изборите. За пореден път победих БСП и ДПС, друга гледна точка няма, беше категоричен Борисов.

За Доган годината според Борисов е неоспорим успех, след като е свалил едно демократично управление и в момента управлява голяма част от страната чрез областните представители на ДПС. Борисов извади лист от джоба си и се зае да ги изчете по списък. Борисов определи почетния председател на ДПС като "готин човек" и го сравни с испанския футболен клуб Реал Мадрид, защото бил абсолютен шампион на изборите.

"Службите са знаели какво върши Христо Бисеров. Сигурен съм, че те са изтичали в сарая на Доган и са му докладвали, че той трябва да бъде арестуван", каза Борисов. Според него Бисеров е станал жертва на самия себе си. Още когато се обърна срещу СДС, знаех, че рано или късно ще излезе истинската му същност, подчерта бившият премиер.


Не му завиждам на Орешарски - в тотална изолация е от света, даде своята оценка Борисов за годината на премиера. Според него дори в Китай Пламен Орешарски не е бил посрещнат, както би трябвало да бъде посрещнат един премиер.

Борисов каза, че би аплодирал Орешарски, ако икономиката има ръст през 2014 г. „В цял свят има леко раздвижване в посока нагоре, но статистиката е безмилостна – безработицата по негово време се увеличи, над 10-15 пъти намаляха инвестициите. Приходните агенции са половин милиард назад сега, а непрекъснато обявяват какво повече ще дадат в социалната сфера. Тези пари утре българите ще си ги върнат с лихвите”, добави Бойко Борисов.

„Бордът е стабилен и никой не би трябвало да си позволи да се съмнява в него, дори и аз. Но исках да се знае, че крайният резултат, ако продължаваш да взимаш милиарди след милиарди, приходните агенции да не събират, има риск. Засега нещата са наред”, каза още той.

„Искам през май изборите да са „2 в 1”, за да се успокои държавата. Това статукво няма да остане. На симпатизантите на БСП няма да им е хубаво да са с „Атака” и ДПС, не вярвам, че „Атака” ще постигне отново този резултат”, посочи Борисов.

Борисов призна, че го е яд за напусналия му депутат Светлин Танчев, "защото има потенциал това момче" и направи сравнение с Христо Бисеров: "Говори се, че ГЕРБ се руши, а в същото време пада зам.-председателят на ДПС и Народното събрание за крупна корупция. И повече не се говори!"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5414 |21.12.2013 Костов определи изборите като "некачествен политически процес" . 75| 5557 |20.12.2013 Борисов: Енергетиката ще фалира, а какво ще каже пощальонът Стойнев? . 19| 10281 |19.12.2013 Бат‘ Сали: Като циганин се боря много повече . 24| 4865 |17.12.2013 Бойко като Алена: Парите на държавата свършват през май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads