Реклама / Ads
40| 7037 |18.07.2013 НОВИНИ

Борисов към своите в sms: Защо правите тези простотии?

.
Бойко Борисов Източник: Булфото
Цветанов и Фидосова са вече са политически трупове, но ако сега не се оправят нещата, Цветановщината и Фидосовщината ще се повторят, смята ексдепутат от ГЕРБ.
 

Ако на тази светла дата сравним тефтерчето на Васил Левски и тефтерчетата, които скандализират обществото в днешно време, ще разберем докъде сме стигнали, каза по ТВ7 Емил Димитров във връзка ссъс станалото вече тефтерче на шефа на Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов.
 

За самия Димитров във въпросното тефтерче пише: "Е. Димитров - не се бърза за цигарите" и "Е. Димитров - внимание, първо трябва да се съгласува с ИФ". Димитров каза, че не бил изненадан от информацията, защото още преди година обяснил, че Комисията се използва с нечисти цели.
 

Не е чудно, че Цветанов и Фидосова са правили подобни неща. Те вече са политически трупове, но ако сега не се оправят нещата, Цветановщината и Фидосовщината ще се повторят, смята Димитров и добави - Представяте ли си какви тефтерчета би имало в по-репресивни органи като ГДБОП, ДАНС!
 

Димитров не познавал лично Златанов, но знаел, че той имал непрекъснати срещи с Цветанов и Фидосова. Цветанов и Фидосова искаха да подчинят цялата парламентарна група на ГЕРБ, да работи по начина, по който те искат. Просто искаха групата да бъде една машина за гласуване, без да задава въпроси и без да прави коментари, обясни той.
 

Самият Димитров пък се обадил на Бойко Борисов, за да му благодари, "за това, което правят неговите питомци". Той от своя страна го поканил на разговор и му показал смс-те, които пратил на Фидосова и Цветанов: "Защо правите тези простотии", пишело в едно от съобщенията.
 

Бойко може да има грешки, които да укорявам, но той не би паднал толкова ниско. Неговата грешка беше, че остави тази двойка да върлува повече от 3 години, смята Димитров. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 128| 6004 |16.07.2013 Бриго Аспарухов: Хората щяха да изгонят Борисов с камъни . 82| 4822 |16.07.2013 Борисов пак отсвири комисията за "Авиоотряд 28" . 37| 5186 |15.07.2013 Втори опит да препитат Борисов . 29| 6077 |13.07.2013 Германският ФАЦ прави дисекция на Станишев, Борисов, ТИМ и протестите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads