Реклама / Ads
28| 7971 |11.06.2020 НОВИНИ

Борисов отказа да отговаря на въпроси за Божков, Златев и коалицията

.
Бойко Борисов, Иван Портних
Премиерът Бойко Борисов отказа да отговаря на журналистически въпроси за най-нажежените през последните дни теми. Става дума за политическия проект на Васил Божков, разпространените от него вчера разговори, казусът с Валентин Златев и заплахите от страна на Обединените патриоти, които дадоха заявка за разтурване на коалицията.
 

"Вие за Каракачанов ли дойдохте? Няма да Ви отговарям. Аз говоря за Варна в момента - да чуят варненци това, което правим за тях", отсече безпардонно премиерът и продължи да говори за инфраструктурните проекти и страстите около коронавируса.

 

Припомняме, че вчера Искрен Веселинов от ОП заяви, че ГЕРБ трябва да заяват ясно с кой желаят да се коалират, а поводът за острата реакция бе решението на управляващите да дадат на заден ход относно промените в Закона за МВР и доброволните отряди. ОП недвусмислено заяви: Имат време да го гласуват отново този закон. Ако не го направят, нашите пътища се разделят”.

 

По-късно и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов се изказа за коалиционното партньорство с ГЕРБ.

 

 

Защо се страхуват от доброволните отряди? Възможността гражданите да се сдружават, за да пазят здраве, живот и...

Posted by Красимир Каракачанов on Wednesday, June 10, 2020

"Нашите партньори от ГЕРБ отново заприличаха повече на партньори на ДПС", написа Каракачанов във Фейсбук и обвини двете партии в "добре режисирано шоу".

Лаконичен бе коментарът на премиера и по казуса с Васил Божков и неговият бъдещ политически проект.

 

"Толкова политически проекти има, ще си загубя времето да ви отговарям. Демокрация е, всеки може да прави каквото иска, какво ме интересува на Божков проектът. Като се явят на избори, ще се види", заяви министър-председателят.

 

А на въпрос за изказването на Валентин Златев от контролния съвет на “Лукойл България”, който днес еднозначно предупреди политиците да не спекулират с името му, защото “границите на търпимост са преминати”, Борисов отсече:

 

“Не съм чел, бе човек, аз имам работа, не съм като вас", отговори Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5788 |11.06.2020 Борисов: Коронавирусът съсипа света, щяхме да имаме пари за всичко! . 21| 16620 |11.06.2020 Проф. Радулов: С какво миналото на Божков е по-различно от това на Борисов? . 17| 6225 |10.06.2020 Евробарометър: При Борисов корупцията се разраства, смятат 51% от българите . 16| 16067 |10.06.2020 Станислав Балабанов от 7/8: Борисов разигра цирк, когато изгони Севдалина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads