Реклама / Ads
20| 7651 |26.05.2021 НОВИНИ

Фейсбук звездата Борисов поднови лайфовете. Сравни рокадите с Народния съд

.
Източник: Facebook
Борисов поднови живите включвания в социалните мрежи. Преди минути събра предизборния си щаб във Фейсбук. Припомняме, че той отсъстваше от виртуалното пространство цели 2 седмици. Стана ясно, че този път партията му ще се бори за кокала с подмладени листи и промени в предизборната програма. Това беше и причината на седянката да присъстват както нови и непознати досега лица, така и старите муцуни. От всички обаче се чуваха общи приказки, шаблонно говорене, типично за ГЕРБ, и дежурни обещания.
 

„Можем да направим много добра смес от опита на доказани успешни министри и младостта, дръзновението, силата и амбициите“, смята лидерът Бойко Борисов.

 

Председател на националния предизборен щаб ще бъде Томислав Дончев. По думите му „кога вече сме извън администрацията и институциите можем да сме по-дръзки“. Това щяло да се на предизборната програма. ГЕРБ щели да „радикализират“ вижданията си по отношение на административната реформа с въвеждането на т.нар „мълчаливо съгласие“ при инвестиционни проекти, намаляване на лицензионни и разрешителни режими, специален фокус към българите, които се завръщат от чужбина и мобилни кабинети с оборудване за телемедицина за малките населени места.

 

„Въпреки създаването на някакви политически балони около нас, ние няма от какво да се срамуваме“, заяви гордо бившият вицепремиер.

 

От думите на Борисов стана ясно, че председател на софийския щаб за изборите ще бъде Дани Митов, който ще е и водач в 24 МИР.

 

„Правителството на ГЕРБ за тези години направи много по отношение на българската икономика (…) Българската столица се превръща в едно от най-комфортните места за живот както в страната, така и в Европа“, изтъкна Митов.

 

Млади активисти на ГЕРБ с различни професии се представиха на партийния лидер.

 

„Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете“, заяви Борисов.

 

„Още чакам да видя автобусите с двойни дъна от Костинброд. Не съм ги видял, едва ли някой ще ги види. Още чакам кетчърите, които още тогава се каза, че не може да записват. Сега пак ни обвиниха в същото“, заяви лидерът на ГЕРБ по повод подслушванията на опозиционни политици на сегашната власт.

 

Борисов се чуди с какво смяната на шефа на Митниците и на шефа на ДНСК ще има значение за честността на изборите. „Единствените причини, за да махнат шефа на ДАНС са разкриването на руските шпиони у нас“, смята той.

 

Вождът сравни рокадите в службите и на високите етажи в министерствата с Народния съд. „Аз се чудих какво се е случило през 1944 г. Правят същото, „избиват“ елита на нацията“, жалва се той.

 

„Проф. Балтов не са ли го сменили още като директор?“, попита Борисов съпартийците си. „Ние не сме правили назначения. Тези хора са професионалисти и те сега се чудят как да изчегъртат професионалисти“, мотивира се лидерът на ГЕРБ в разговор с представител на младежкото обединение, който е специализант в „Пирогов“.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 8620 |26.05.2021 Появи се близък до Борисов съдия, за да защитава спецправосъдието . 8| 6404 |25.05.2021 Свободна Европа: В University College в Лондон изучават ”България като провал”, а Борисов като пример за корупция . 31| 7557 |25.05.2021 Адв. Хаджигенов: Борисов се е скрил, праща по медиите разни тамагочита . 1| 4194 |23.05.2021 Журналистът Мохамед Халаф: Платиха на мъж да ме заплаши след публикация във Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads