Реклама / Ads
5| 4704 |15.03.2008 НОВИНИ

Братът на Клюна намушка трима

.
Причината за снощния побой в столично заведение е скандал заради отказ нападателите да бъдат обслужени. Говори се, че по време на инцидента Камен Милтенов бил дрогиран.
 

27-годишен мъж е с опасност за живота след като бе намушкан с нож при масово сбиване в заведение на столичната улица „Пушкин”. Мъжът е с прободна рана в областта на корема и е в шоковата зала в „Пирогов”. Там са и другите двама мъже, ранени при сбиването. Единият от тях е с прободни рани в гръдния кош, а вторият мъж е намушкан в бедрото.

До инцидента се е стигнало, след като около 1 без 15 тази нощ, в заведението пристигнали нови клиенти, водени от Камен Милтенов, който е брат на убития Антон Милтенов-Клюна. Frognews.bg напомня, че Антон Милтенов - Клюна  беше сочен за един от най-големите наркобосове в България след убийството на Константин Димитров- Самоковеца. Милтенов се смяташе и за един от доверениците на Мето Илиянски. Клюна бе убит показно през юли 2005 г. в центъра на столицата.

На компанията на брат му снощи било отказано обслужване, според МВР и отказът разгневил Милтенов. Той се нахвърлил върху 38-годишния собственик на заведението. Клиенти, които довършвали консумацията си, опитали да потушат скандара и се притекли на помощ на нападнатия. Братът на Клюна обаче извадил нож и намушкал трима от разтърваващите го, а след това избягал с компанията си с лека кола. Най-тежко е пострадал 27-годишният Стефан, който бил намушкан в корема. По информация на Дарик радио по време на инцидента той бил дрогиран. Според полицейски източници става въпрос за свада именно между улични дилъри на дрога. Малко по-късно два автопатрула засекли „Форд”-а на Милтенов, който шофирал, а с него пътували мъж и жена. Тримата са задържани в 6-то РПУ. Автомобилът е запечатан, съобщава МВР. Разпитани са свидетели по случая, работата продължава. Камен Милтенов е познат на полицията, тъй като е регистриран за кражби и грабежи, в това число и на автомобили. Спътникът му също е криминално проявен, уточняват от Столичната дирекция на полицията. Срещу брата на Клюна преди две години имаше опит за покушение, като срещу него беше открита стрелба в дискотека в кв. „Надежда”. Доста време след това Камен Милтенов бе прикован на инвалидна количка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5366 |29.01.2008 Костов плаши с вот Станишев, ако не изгони трима министри . 0| 4923 |15.01.2008 Загинаха две лекарки в Бургас и трима мъже в Благоевград . 10| 5126 |27.11.2007 Трима министри, начело с Румен Петков, в Монако за мотоциклетни награди . 1| 5507 |28.10.2007 Трима арестувани за купуване на гласове, находчив ром движи с 5 лични карти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads