Реклама / Ads
0| 5015 |29.05.2020 НОВИНИ

ЧЕЗ осигури стипендии на трима студенти, участвали в конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“

.
Победителите са от Техническия университет в София. Трима студенти от Техническия университет спечелиха стипендии от ЧЕЗ в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, 24 май.
 

Те участваха в третото издание на конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ за студенти. Състезанието се проведе в два етапа – кандидатстване по документи и събеседване с финалистите, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в страната.

 

Стипендия получи Емилия Хаджиатанасова, студент в трети курс в ТУ-София, факултет за френско обучение по електроинженерство. Тя е участник и в проекта „ЧЕЗ Академия“. Отново стипендиант на ЧЕЗ стана и Юсуф Молла, който завършва четвърти курс по специалност „Електроенергетика и електрообзавеждане“ в ТУ-София. Юсуф вече е бил стипендиант на ЧЕЗ, участник е в „ЧЕЗ Академия“ и е стажант на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Стипендия през тази година получи и третокурсникът в Електротехническия факултет на ТУ-София - Симеон Андонов. Той също участва в „ЧЕЗ Академия“ и един от стажантите на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

 

„Честито на победителите! Желая им в бъдеще да продължат да покоряват нови професионални и лични върхове. Нека останат все така будни, жадни за знания и търсещи нови предизвикателства“, каза Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.

 

В конкурса могат да кандидатстват всички студенти от технически специалности на висши учебни заведения на територията на Западна България. Всяка година компанията ще предоставя стипендии на изявени студенти, класирани на конкурсен принцип и на база обявените критерии, които са публикувани на сайта www.stipendiant.com. Конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ за студенти е част от дългосрочна политика на дружеството за насърчаване на професионалното образование в България и е продължение на конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ за ученици, стартирал през 2012 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8405 |13.05.2020 Нови рокади в Нова телевизия. Съкратиха още трима от екипа . 2| 6749 |12.05.2020 Важно! До 60 дни неплатен отпуск се зачитат за трудов и осигурителен стаж . 6| 4825 |09.05.2020 Автобус се заби в билборд, трима са ранени . 44| 10395 |06.05.2020 Николай Марков: Днес все едно не гледах военен парад, а ”Тримата от запаса”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads