Реклама / Ads
10| 8150 |30.08.2012 НОВИНИ

Чий играч стана Димитър Бербатов?

.
Димитър Бербатов
Бербатов повторил трансферна маневра, отиграна преди 4 години. Вчера нападателят тръгнал да подписва с "Фиорентина" във Флоренция, но се спрял. По пътя с оферта се намесили "Ювентус", а и "Фулъм". От "Фиорентина" пък са бесни на българина.
 

Димитър Бербатов стана играч на "Ювентус". "Старата госпожа" ще плати към 5 милиона евро на "Манчестър Юнайтед", а годишната заплата на играча е близо 2,5 млн. евро, съобщиха от "Скай спортс", известява Труд.  Важно решение за бъдещето на звездата отново се случва на път. През 2008 г. в последните часове на 31 август Бербатов тръгна от Лондон за Манчестър, където го чакаха и "Юнайтед", и "Сити". И двата клуба се бяха разбрали за трансферна цена с "Тотнъм". 


Неговият избор бяха "червените дяволи", а самият сър Алекс Фъргюсън стана шофьор на желания играч и го заведе от летището в офисите на клуба. Вчера решението и обратът в развитието на трансфера се случиха в самолета, който трябваше да отведе българската деветка във Флоренция. Вместо това - Торино. До последно "Фулъм" имаше надежда да измъкне Бербатов от италиански ръце. Козът бе треньорът Мартин Йол, който доведе Бербатов от "Байер" в "Тотнъм" и бе в отлични отношения с него. Нормално е желанието на футболиста обаче да е "Юве", с който да играе в Шампионската лига и да се бори за титла в Италия.

 

Междувременно Фиорентина публикува официално съобщение на клубния си сайт по темата „Димитър Бербатов“, обявявайки, че операцията по привличането на българина е окончателно приключила неуспешно. „Виолетовите“ обясняват, че това става „въпреки че бе постигната договорка с Манчестър Юнайтед (с размяна на договори, с първа вноска готова за плащане и подписана правна гаранция за втората) и след като беше постигната устна договорка с футболиста относно неговия договор.“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6481 |12.08.2012 Гимнастичките ни не издържаха психически; останаха 6-ти . 3| 6596 |11.08.2012 Мексико стана олимпийски шампион по футбол . 74| 6607 |03.08.2012 Станишев се присмива на кабинета и ДАНС, че станали мандраджии . 150| 8346 |31.07.2012 Държавните служители станаха по-богати; да се готвят и пенсионерите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads