Реклама / Ads
17| 7150 |15.12.2023 НОВИНИ

Деян Николов спретна цирк в Областната управа. Заплаши, че ще дойдат над 500 и ще изпотрошат всичко /видео/

.
Източник: БГНЕС
Общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов влезе в сградата на Областната управа в София и настоя за среща с областния управител Вяра Тодева. Стигна се до пререкания със служител. На място има и полиция.
 

Групата на общинските съветници на "Възраждане" и група граждани се събраха тази сутрин пред сградата, за да поискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметника на Съветската армия. Деян Николов се включи на живо в страницата си във Фейсбук. 

 

"Такава заповед няма, поне не сме я видели. Успяхме да намерим само експертизата на фигурите, в която пише, че те имат пукнатини и са опасни. Ставаме свидетели на ситуация, в която законът не се спазва", коментира Николов. 

 

Полицията разреши в сградата да влезе само Деян Николов. Той поиска среща с Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се извършват действията на паметника. От деловодството му отказаха такава среща и обясниха, че има ред и трябва да подаде писмена молба, за да се види с Тодева.

 

Стигна се до пререкания между Деян Николов и служителя. Общинският съветник продължи да настоява за среща с Вяра Тодева, но такава отново му бе отказана.

 

"Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а след това са вашите вътрешни правила и ред. Обадете се някой да слезе веднага, защото ще влезем ние и ще стане лошо. Другия път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази държава няма никакви закони. В момента ме провокирате и ще стане още по-лошо, обърна се Деян Николов към главния експерт в деловодството. 

 

"Някой унищожава собственост за 20 милиона. Да започна и аз да унищожавам. Мога и аз да издам една заповед, ще напиша един доклад в Столична община, че вратата ви е опасна и ще дойда с флекса и ще я нарежа", закани се още депутатът от "Възраждане".

 

Накрая той излезе от сградата и се върна при останалите с думите: "Ще дойдат други времена и нещата ще започнат да се случват по друг начин".

 

След това Николов и останалите граждани отново поискаха да влязат в сградата на Областната управа. Полицаи обаче застанаха пред вратата и препречиха пътя им. Те от своя страна продължиха със заплахите да разрежат вратата с флекс. Накрая се отказаха и заявиха, че ще се върнат, когато няма полиция.

 

"Няма да оставим нещата така и някой да прави каквото си иска в тази държава. Областният управител няма как да се скрие от нас. Жална им майка, като ги докопаме", завърши Деян Николов. 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8368 |15.12.2023 Теодор Ушев: Всичко в Русия вървяло по вода. Путин е най-перфидният лъжец, садист и популист . 0| 4052 |15.12.2023 „Софийска вода“ – най-одобряваният от клиентите доставчик на комунални услуги . 0| 4037 |15.12.2023 Цветелина Пенкова: Развитие на иновациите и повече работни места със законодателството за старт-ъпите . 15| 4403 |15.12.2023 Кирил Петков: За самото Народно събрание разбрахме, че от "Възраждане" пак бяха подготвили циркове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads