Реклама / Ads
0| 6204 |12.07.2022 НОВИНИ

В дома на Семерджиев открили пълен шкаф с джаджи за интимни ласки и стотици икони

.
Вероника Никифорова, Георги Семерджиев
Източници от разследването на Георги Семерджиев разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента му, откриват около 300 икони и пълен с уреди за интимни удоволствия на батерии в шкаф.
 

Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят наши източници. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

С криминалиста Иван Савов се опитваме да подредим пъзела. "Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира експертът.

Източници от разследването на Георги Семерджиев разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента му, откриват десетки, стотици икони и мноо уреди за секс в шкаф.

 

"Наличието на толкова икони и прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.


В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.


"Много е вероятно да се предплатени карти. Обикновено лицата от престъпния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си гарантират относителна възможност да проведат разговор по чист телефон, който не се слуша", подчерта Иван Савов.


Седмица след тежката катастрофа, при която Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, разследването продължава. Все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6226 |11.07.2022 Бащата на Семерджиев проговори: Не бил създал човек, който може да направи такова нещо . 0| 4541 |11.07.2022 Полицайката Симона Радева прибирала по 2000 лв. на месец, за да прикрива Семерджиев? . 0| 2873 |11.07.2022 МВР: Швейцария не е издавала шофьорска книжка на Георги Семерджиев . 0| 3535 |11.07.2022 Д-р Гълъбова: Обществото ни страда от ”психопатизация”, Семерджиев е типичният психопат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads