Реклама / Ads
0| 6230 |11.07.2022 НОВИНИ

Бащата на Семерджиев проговори: Не бил създал човек, който може да направи такова нещо

.
Георги Семерджиев Източник: БГНЕС
В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.
 

Бащата на футболиста добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно, иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

 

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Той е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно младежът беше и арестуван.

 

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, разказа баща му.

 

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

 

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

 

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

 

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

 

Днес беше потвърдено, че шофьорската му книжка от Швейцария е фалшива.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4547 |11.07.2022 Полицайката Симона Радева прибирала по 2000 лв. на месец, за да прикрива Семерджиев? . 0| 2887 |11.07.2022 МВР: Швейцария не е издавала шофьорска книжка на Георги Семерджиев . 0| 3549 |11.07.2022 Д-р Гълъбова: Обществото ни страда от ”психопатизация”, Семерджиев е типичният психопат . 0| 4246 |10.07.2022 Майката на Симона: Не е била в колата на Семерджиев и двамата не са любовници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads