Реклама / Ads
35| 6920 |13.08.2009 НОВИНИ

Т. Дончева: Станишев и Борисов си приличат; те са PR продукти

.
Президентът е хубав човек и приятел на Бойко Борисов, констатира Т. Дончева. Според нея в парламента сега ставали много смешни работи по женската ос Плевен-Монтана, а в ДАНС щяло да има реваншизъм и сеч.
 

Политиката е за лидери, не е за мухи, обяви по НТВ Татяна Дончева от БСП. Ако партията желае да печели, трябва да си намери лидери, не хора, които мънкат, обясняват, не хора, които Б. Борисов може да привиква като хайванчета.

Станишев и Б. Борисов си приличат по това, че са PR продукти, констатира тя. Станишев показа в края на мандата, че 8 години може да е лидер на БСП, без да управлява и 4 години премиер, също без да управлява. Това сега предстои на Б. Борисов, предрече социалистката.

Дончева потвърди думите на В. Лечева, че в края на мандата Д. Пеевски и Р. Карадимов са управлявали вместо Станишев, който искал да бъде началник и за такъв беше поставен от определени кръгове в БСП.

За какво да си говорим с Румен Петков, попита Татяна Дончева и обясни, че това не било тъжно, а еволюция.

Позицията на екс зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков също била еволюция - той сега се връщал в ДАНС през новия председател, но доколко ще се върне наистина, било въпрос на бъдещето. Драшков е човек на себе си преди всичко и на още много хора, чак накрая на ДПС. Бил е човек и на Костов, и на БСП, и на т.нар. кръг "Монтерей", също и на ДПС, каза Дончева, която добави, че Петко Сертов бил безобиден човек, доста близък на Станишев. По повод делото "Галерия" тя каза, че разсекретяването й сега, означавало, че някой иска да извади още нещо.

Личният блог на Бареков е станал пресцентър на правителството
, сега този блог ще се използва и в тази посока, прогнозира още Дончева. Нещо ще се мъчат да извадят и да използват блога му за това, добави тя.

В ДАНС ще има реваншизъм и сеч, които ще стигнат до някъде. Цветанов ще прибере част от правомощията на ДАНС. Чудя му се малко на акъла на Борисов, защото ДАНС е негов инструмент, който може да си остави, а той го дава на Цветанов. Двамата ще са близки до някое време, но по-късно може да стане друго, установи още социалистката.

Всички министри сега правят някакви ревизии, а не са те, които трябва да го правят, вместо Сметната палата, обяви Дончева. В новата власт явно на всички е дадена депеша по гарнизони - да вадят кирливи ризи на поразия, установи тя.

Много смешни работи стават в парламента, констатира още Дончева и каза, че имало женска ос Плевен - Монтана, която дебнела кой какво внася и изнася.

Президентът е хубав човек и приятел на Бойко Борисов. От 2005 г. той има дебела роля за идването на Борисов на власт, обяви накрая Татяна Дончева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 6213 |12.08.2009 Борисов вика на разпит Станишев и Орешарски . 22| 5189 |11.08.2009 Борисов предлагал смесица от консервативна политика и чалга . 13| 8989 |10.08.2009 В. Върбанов: Новият шеф на ДАГ - попадение на кабинета "Борисов" . 17| 5892 |09.08.2009 Б. Борисов: Ще има осъдени министри!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads