Реклама / Ads
1| 2235 |17.09.2024 НОВИНИ

Допълнителен градски транспорт в столицата за мача между Григор Димитров и Новак Джокович

.
Първата ни ракета Григор Димитров Източник: БГНЕС
Във връзка с провеждането на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович днес от 20:00 часа в зала “Арена София” Столичната община осигурява допълнителен градски транспорт.
 

Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

 

По тролейбусни линии № 4, 5 и 11 движението ще е с намален интервал, ще бъдат осигурени допълнителни автобуси по линии № 76, 204, 213 и 604. Автобусите спират и на „Площад на Авиацията“.





От 10:00 часа до 24:00 часа на 17 септември се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов“ в участъка между бул. „Шипченски проход“ и пл. „Площад на авиацията“, без да се засягат спирките на градския транспорт.

 

Само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при Столичната дирекция на вътрешните работи от 13:00 часа до 24:00 часа на 17 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Асен Йорданов“ в участъка между бул. „Шипченски проход“ и пл. „Площад на авиацията“, с изключение на превозните средства на градския транспорт, по бул. „Асен Йорданов“ в участъка между бул. „Шипченски проход“ и пл. „Площад на авиацията“. 





Също на 17 септември първата ни ракета ще направи открит урок за деца. Освен ценни съвети за подобряване на техниката на младите тенисисти, децата ще научат колко важна е грижата и превенцията на здравето, дисциплината и постоянството за успешното им развитие в спорта и професионалния им живот. 

 

През 2020 година Григор Димитров създаде своята едноименна благотворителна фондация, за да насърчава развитието на децата чрез своя собствен пример и този на големите световни звезди в тениса, и да им помогне за изграждане на умения за физическа, емоционална и психическа устойчивост, желание за победа, сила на духа в пътя им към успеха.  

 

„За да успявам е нужна дисциплина и силна мотивация. Game. Set. Match (Гейм, Сет, Мач) за здравето! Успехът е постоянство! Ще се видим в София!“, коментира Димитров преди срещата му с децата.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2194 |17.09.2024 Проф. Хр. Караджов за изборите в САЩ: Десетки хиляди избиратели в конкретни щати могат да направят огромна разлика . 12| 4542 |17.09.2024 Кметът Терзиев: В последния момент се реши за неучебен ден, за което се извинявам на родители и учители . 5| 2326 |17.09.2024 Калфин: Македония прави проблем от нещо малко. Не е задължително при неофициално посещение да има тяхно знаме, но е можело и да се постави . 1| 2178 |17.09.2024 Нетаняху: Завръщането на жителите в северната част на Израел вече е сред военните цели на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads