Реклама / Ads
3| 5773 |26.10.2022 НОВИНИ

Дунчев: Не може да си се борил срещу модела ”ГЕРБ” и да предлагаш образа на този модел за шеф на НС

.
Вече поне е ясно кой е безпринципен, когато взема политически решения. Не може да си се борил срещу модела ГЕРБ и да предлагаш образа на модела ГЕРБ за председател. Слагаш го като сламен човек и калинка само и само да води и да се спаси този парламент. Това досега работеше. Започнахме да го разобличаваме и мисля, че хората ще разберат кой ги е лъгал, кой е играл цирк. Не съм изненадан от предложението на Нинова на Вежди Рашидов. Тъжното е, че един мултак пак изплува от гардероба.
 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" Александър Дунчев от "Продължаваме Промяната".

 

"Вижда се, че няма с кой друг да работим, освен с БСП, но поне да са ясни правилата. Предишното правителство, което съставихме, беше повече на доверие, но много бързо се разбра, че с такива стари и скрити като ИТН играчи не можеш да играеш на “България” и ти трябват ясни правила. Ние нямахме такива. Колегите ми си извадиха поуки и затова сега са много по-критични и внимателни и бият червената лампа за какво ще следят, още преди да са започнали преговори", допълни той.

 

Според Дунчев хартиената бюлетина ще е вододелът, който ще реши дали ПП и БСП ще са в една коалиция. 

 

“С хартиената бюлетина ще стане ясно кой работи за връщането на старите времена”, категоричен бе Дунчев.

 

Ако мандатът стигне до "Продължаваме Промяната", формацията ще направи всичко възможно за кабинет - да се поставят приоритетите и да се види дали някой иска да ги подкрепи.

 

"Губим енергия в НС да разобличаваме лъжите и манипулациите на останалите партии. От това губи цялата държава. Парламентът трябва да бъде спасен, защото хората разчитат на тази институция. Трябва ни работещо НС, за да сваляме маските на министри, които работят за мафията, депутати, които лъжат хората", допълни той.

 

Радев обърна позицията си на 180 градуса по въпроса с войната в Украйна. Геополитическата ориентация на президента ще предопредели връчването на мандатите, смята още Дунчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3666 |26.10.2022 Асен Василев: 3% бюджетен дефицит е възможен с цялата социална рамка . 0| 2807 |26.10.2022 Платеното енергийно обследване може да откаже собствениците от саниране? . 2| 2861 |26.10.2022 Дунчев: В горите около Своге тече незаконна сеч . 3| 3168 |26.10.2022 Крум Зарков предупреди: Може да се създаде хартиено мнозинство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads