Реклама / Ads
14| 7910 |02.02.2014 НОВИНИ

Евгени Минчев: Родният ВИП мирише на восък и л..но

.
„Долавям миризми на несигурност. Мирише на восък и на ла..о. А обяснението е – че хората не са на подходящото място. Сложил си сако на лъв, а отдолу си пингвин“. така светският хроникьор коментира българския политически елит и родния ВИП.Това каза той във "Всяка неделя".
 

„Не намирам връзка между Сретение Господне и хомосексуалния празник. Истинският празник е рожденият ден на Оскар Уайлд 28 септември“, бе коментарът на Минчев за 2 февруари..

Запитан как гледа на дебата за криминализиране на хомосексуализма, светският хроникьор отговори: „Предлагам дебат за криминализиране на хората с чип и тъп нос, на пълните и слабите хора, на мургавите и светлите. Елитът не е по-различен от останалите хора в това отношение. Живях изключително добре при „левите“ – комунистите. Не съм усетил нещо, което да ме дискриминира като предполагаем гей или провинциалист. Но при днешните „десни“ понякога изпитвам усещане за нестабилност и несигурност“, коментира Минчев.

Възмущението му бе от факта, че се показват „кирливите ризи“ на хората от развлекателния бранш, например. „Показват кой не си бил платил данъците, кой колко хонорари получавал. Но аз вярвам, че и при леви, и при десни, когато човек работи и е коректен с данъчните служби, той е добре“.

След дни на книжния пазар ще излезе първият скандален еротичен роман на Евгени Минчев роман „Вивиен“. „Не знам къде е границата между еротиката и скандалното. Мислил съм обаче върху това. Не бих искал да скандализирам до крайност читателите си. Затова кръстих книгата си „самолетно четиво“, коментира авторът.


Вторият роман, който подготвя Минчев, носи заглавието „Леви – десни“. В сюжета са вкарани в тънка интрига стилисти, пластичен хирург, персонажи от родния хайлайф. „Аз не продавам фалш. Като погледнеш – и хлябът ни е фалшив – пълен с Е-та и какви ли не химии, но го ядем, какво да правим“, коментира авторът.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 90| 10594 |20.12.2013 Андрей Райчев към Огнян Минчев: Думите ти са логорея, скимтене на една класа, че загива . 5| 4747 |19.12.2013 Евгени Диков: Следствието е в клинична смърт . 5| 6523 |18.12.2013 Евгени Диков начело на НСлС . 3| 5462 |21.11.2013 Евгени Диков ще оглавява НСС?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads